Nyc nem csoda

nem hornyok állnak rendelkezésre

Szerint a Sydney Morning Herald szerint a Viktoriánus szerencsejáték-törvény, slots non-stop pörgetés megengedett bizonyos speciálisan kijelölt területeken a kaszinó, de befolyásolása a gépek, meg kell felelnie szigorú ellenőrzéssel történő szabályozási bizottsági lehet, hogy a törvény ellen. A szabályozó vizsgálat nyomán született az állítólagos három "névtelen közérdekű bejelentők védelmét" – az összes ex-Korona alkalmazottak–, aki azt vallotta, hogy Wilkie volt a parancs, hogy "borotválja le a" fogadási gombok slot így az ügyfelek lehet zavarni őket and gamble non-stop nyc nem csoda. Régóta anti-szerencsejáték törvényhozó, valamint évelő Crown Resorts ellenfele, Andrew Wilkie bejelentette, hogy a héten volt már megkereste egykori VIP ügyfél a kaszinóban, aki azt állította, személyzet volt, feltéve, hogy a "kis műanyag veszi", hogy a botot a hiányosságok között fogadási gombok játékgépek nem hornyok állnak rendelkezésre. Wilkie azt mondta, úgy véli, nincs "nem lehet az engedélyt meg kell újítani, amíg minden a vádak teljesen vizsgálni" egy új kaszinó 2021-ben. A nő azt is állította, hogy a kaszinó kibocsátott neki több törzsvásárlói kártyák, így tudott keresni hűségpontok közben több gépen is egyszerre de a svéd licenc.

"Én is írta, hogy a rendőrfőkapitány a Victoria Rendőrség, valamint javasolta, hogy a rendőrség is meg kell nézni ezeket a kérdéseket, mert ha ezek az ügyek igaz, bűn lenne." Márciusban, a VCGLR bejelentette, hogy megkezdi a fegyelmi eljárás ellen Korona megtalálása után bizonyíték "gombot, hogy blokkolja" a Melbourne-i Crown casinóban. Mindazonáltal, ezek a kellemetlen vádakat a Crown Resorts, amikor a licenc felül kell vizsgálni.
A Wilkie, bár nem kétséges desert diamond kaszinó munkaügyi ellenőrzés. Ezek voltak régebben a gombok depressziós, amely lehetővé teszi az automatikus, folyamatos játék desert diamond kaszinó szórakozás menetrend.
"Neveltem [a vádak] a VCGLR (Victoria állam szerencsejáték szabályozó) személyesen korábban", mondta SMH desert diamond kaszinó a helye. A bejelentők is azt állította, hogy az utasítást kapta, hogy távolítsa el, vagy a "blank ki, hogy" bizonyos alacsony fogadási lehetőséget a gépek tánc dob slot gép eladó.