Póker terem

a hollywood kaszinó charles város

S.-alapú casino resort Wynn Resorts Kft mondta egy szabályozási bejelentés szerdán, hogy beleegyezett, hogy ad végkielégítést több mint US$1.81 millió Kim Sinatra, aki megszűnt szolgál a cég ügyvezető alelnök, jogtanácsosa, majd miniszter július 15 póker terem.

Ilyen fizetési tükrözi, kifizetetlen alapfizetése át December 31-ig, 2018, előrejelzések szerint 2018 bónusz kártérítés, meg ki nem fizetett, de a felhalmozott fizetett szabadságot", a cég azt is, hogy a 10Q bejelentés, amely a második negyedéves eredményeit.ccording Wynn Resorts' bejelentés, Ms Sinatra "továbbra is rendelkezésre áll" akár 25 óra / hónap a társaság ügyvezető igazgató ", valamint tanácsadás, útmutatás együttműködés tekintetében peres eljárás, valamint az általános vállalati ügyek" December 31-ig, 2018 a hollywood kaszinó charles város. s Sinatra is beleegyezett, hogy "együtt a társaság, illetve a szabályozó hatóságok tekintetében fennálló számít", amelyben benne volt, azt mondta, hogy a kaszinó üzemeltető.nder a megállapodás, Ms Sinatra nyújtott mentesítést, majd engedje el a azt állítja, hogy a Wynn Resorts pedig beleegyezett, hogy egyes nem-verseny, valamint titoktartási rendelkezések szerint a szerdai bejelentés.s Sinatra csatlakozott Wynn Resorts 2004-ben, azt a szerepet, jogtanácsos, vállalati titkár 2006-ban póker terem. ynn Resorts az anyavállalat, a Macau kaszinó üzemeltető Wynn Macau Kft a caesars palace. Ms Sinatra volt is egy nem-ügyvezető, igazgatósági tag, a Macau egység.s Sinatra végkielégítés megállapodás feltétele volt, hogy a Wynn Resorts' bejelentés, valamint a foglalkoztatási megállapodás Ellen Whittemore, a társaság új ügyvezető alelnök, majd az általános tanácsot.s Whittemore kap egy alap fizetés US$600,000 egy év, extrákkal, valamint egy esetleges bónusz akár 100 százaléka a fizetését szerint a bejelentés szabad slot.
"A munkáltató fenntartja a diszkréció elfogadására, módosítására vagy megszüntetésére bármilyen bónusz terv bármikor" - mondta a cég.ynn Resorts bejelentette, hogy számos változtatást, hogy a vezetés ebben az évben, miután alapító, Steve Wynn, lemondott a február vége állítólagos szexuális zaklatás hogy valódi pénzt. Az üzletember tagadta az állításokat.n kedden, a Wynn Resorts mondta bővítette igazgatóság 11 tagok kinevezésével VEZÉRIGAZGATÓ Matt Maddox, független igazgató Richard Byrne-t.ver az elmúlt hat hónapban, a Wynn Resorts nevezi ki hat új igazgatók, hogy a tanács bejelentette a távozását öt örökség igazgatóság. A kaszinó cég bejelentette, hogy áprilisban a találkozó három új igazgatót az igazgatóság, mind a nők szabad slot letölthető ipad. A különleges bizottság nyújt a bemutató, hogy a vállalat szerencsejáték-szabályozók" - mondta a cég szabad slot a nagy könnyű.

"Lenyűgöző, hogy a folyamatban lévő szabályozási vizsgálatok, az igazgatóság, a társaság nem lesz további nyilatkozatot az eredményeket, amíg a szabályozó, hogy a nyomozás befejeződött," tette hozzá.ynn Resorts mondta januárban kialakult egy speciális bizottság, amely kizárólag a független igazgatók, hogy vizsgálja meg a követelések ellen, a korábbi elnök-VEZÉRIGAZGATÓ kaszinó mar del plata jegyzőkönyv. A bizottság elnöke által Patricia Mulroy, a testület tagja vállalati kormányzás, valamint a megfelelőségi bizottságok, valamint egy korábbi tagja a Nevadai Szerencsejáték Bizottság.ynn Resorts azt mondta, a keddi bejelentés, hogy a szerencsejáték szabályozó Makaóban, a Szerencsejáték-Felügyeleti, valamint Koordinációs Iroda, a "monitoring, valamint felülvizsgálja a helyzet"..