Megosztó slot

sarkon egy linge sur rulett

Wynn Resorts vezér Steve Wynn megtört a csend, a potenciális blockbuster dolog között Wynn online póker erőmű PokerStars megosztó slot. Elmondható, hogy a Forbes Nathan Vardi, Wynn bevallotta, hogy az előző nagyon hangos ellenzéki szabályozása, az online póker az usa-ban volt a termék, a 'tévhitek.' Míg Wynn kifejezte aggodalmát a kiskorú játékosok egyre hozzáférést az online póker, ő nyíltan elismeri, hogy a kutatás most azt mondta neki, hogy az online póker vállalatok "több ellenőrzés, a fiatal ember játszik, mint mi." Wynn állítja az útját, a józanság után kezdődött, hogy kapcsolatba 2010-ben a régi kocogás haver Sen., Harry Reid (D-NV), aki megkérdezte Wynn hogy vizsgálja felül a hosszú tartott anti-online póker helyzetben.
Wynn ezt követően felvette a kapcsolatot a PokerStars által alapító Isai Scheinberg, aki elmondta, a vágy, hogy egy MINKET szabályozott piacon, mert olyan sok a PokerStars ügyfelek alapú ott Scheinberg nem "akarom, hogy a hátam mögé nézek ezen a ponton az életem." Wynn az is kiderült, hogy az üzlet az "50-50" megállapodás, bármit is jelentsen ez. Mint a valószínűsége, sunyi online póker jogszabályok elmúlt egy Republikánus többségű képviselőház, Wynn bevallja, fogalma sincs, csak, hogy ő maga is egy volt hitetlen, aki később "meg vagyok győződve az érvelés logikáját" volt a "naiv elképzelés, hogy más emberek is megvilágosodott, hogy a tények magukat." Néhány ember nem megvilágosodott erőszakos beillesztése egy kilowatt villanykörte fel a hátukat sarkon egy linge sur rulett. CitizenLink, egy inda mindenki kedvenc vallási hülyékkel Fókuszban A Család, már a tudomására, a bárány -, mint a nyájat, hogy a kétpárti póker bill bevezetett a Házba Rep. John Campbell (R-CA).

CitizenLink Chad Hill azt állítja, hogy "még Egyszer, majd lépj rá a csatatéren számos pro-család, valamint anti-szerencsejáték koalíciók annak biztosítása érdekében, Amerikai családok továbbra is védve van a külföldi, ragadozó alelnök, az Internet, a szerencsejáték, a rossz politika decriminalize ez." Ráadásul, ha ezek a mellek igazán jámbor, majd 'otthon' Május 21. nem kell figyelj, hogy ezt a pacal tovább mi a sands casino úgynevezett most. A mozgó, hogy Szodoma Gomora, a intrastate online póker bill (SB40) tolt Kaliforniai Szenátor Louis Correa már rejigged, hogy engedélyezze a kibocsátás öt üzemeltető licencek, ahelyett, hogy az egységes engedély nevezett a törvényjavaslat eredeti szöveg mi a legbiztonságosabb online póker játékok.
Három licencek lenne kiadott Kaliforniai indián törzsek és/vagy a kártya szobák követően azonnal folyosón a törvényjavaslat további két licencek potenciálisan kiadott, az elkövetkező három évben, feltéve, hogy az állam Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság úgy érezte, nem volt elegendő a kereslet mennyi a fizetés egy kaszinókban. Engedéllyel fizetne 10% - a tét, amellett, hogy az egyszeri kifizetés az "engedélyezési vagy közigazgatási díjak, hogy a minisztérium nem lehet értékelni, mint megtérítését a költségek, az e fejezet végrehajtására." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.