Hogyan söpri érmék a global poker

hogyan szupermarket szállítási slot a veszélyeztetett

New Jersey-szavazók voltak egyesült kedden elutasította a javaslatot, hogy építsenek még két kaszinók az állam, a városok más, mint a hanyatló Atlantic City-ben. A problémás város tartani a negyven év monopólium, a szerencsejáték az állam hogyan söpri érmék a global poker.
A népszavazás látta, hogy a szavazók úgy dönt, hogy nem teszi lehetővé az új kaszinók által kidolgozandó több, mint 1,5 m szavazatot hogyan szupermarket szállítási slot a veszélyeztetett. Ez a legnagyobb árrés legyőzni bármilyen népszavazás, a történelem, az állam, 78% 22% hogyan támogatja a nyerőgépek. Bill Cortese, ügyvezető igazgató, Trenton Rossz Fogadás, a Newark-alapú csoport kampányol az ellen, hogy a népszavazás azt mondta: "örömmel látjuk, hogy a túlnyomó többség támogatja át New Jersey ellentétes kaszinó bővítése jules cheret casino de paris. Mi attribútum a siker, hogy egy széles koalíció a közösség vezetői, a szakszervezetek, a kisvállalkozások pedig lakosok, akik meg vannak győződve arról, hogy Észak-Jersey-i kaszinók lenne egy hátrány, hogy az egész állam."A férfiak, akik finanszírozott pro-kaszinó fejlesztési csoport, rajtunk A sor, NJ, Reebok VEZÉRIGAZGATÓJA, Paul Tűzoltó, valamint fejlesztő Jeff Gural, megjegyezte: "csalódottak Vagyunk, de nem lepődtem meg, a ma esti eredmény...az emberek New Jersey elégedetlen volt a hiányzó részleteket ebben a kérdésben."Atlantic City küzdelmek voltak egy kulcs tényező megakadályozza a terjeszkedés, mint a kaszinó tisztviselői a város volt, azt mondta, hogy a terjeszkedés volna eredményezte, hogy a 20.000-30.000 minél több munkanélküli, mint üzleti bal küzd, kaszinók julian smith kaszinó kiállítás.
Resorts Hotel Kaszinó tulajdonos, Morris Bailey, azt mondta: "a Mai szavazás fontos lépés Atlantic City-vissza lett világhírű üdülőhely julia boutros kaszinó du liban. Nevében a 30.000 főt, valamint a családok, hogy támaszkodni, az Atlantic City kaszinó-ipar, mi hálás a megsemmisítő vereség ez a kezdeményezés". hong kong kínai étterem kaszinó.