Kaszinó nagy tavaszi tx

pitch black jack frost fanfiction

A szerencsejáték tanácsadó Steve Donoughue megkérdőjelezte a Minisztérium a Digitális, a Kultúra, a Média & Sport (DCMS) hiánya szimpátiát azok elvesztik az állásukat, a szerencsejáték-ipar kaszinó nagy tavaszi tx. A William Hill ezen a héten megerősítette, 700 fogadási üzletek zárva lesz, a folyamat valószínűleg kezdeni, mielőtt a az év vége, amivel 4,500 munkahelyet "a kockázat."A határozat volt tulajdonítható elsősorban, hogy új korlátozásokat a maximális tét fixed-odds fogadás terminálok (FOBT), csökkenti a 100 ££2 ($125.48) április 1-jén pitch black jack frost fanfiction.

A válasz, a DCMS azt mondta egy nyilatkozatában: "A szerencsejáték-ipar volt több, mint egy éve, hogy a készítmények ez a változás, ideértve, hogy enyhítse a munkahelyek száma pitch black jack frost ao3. Most várjuk őket, hogy biztosítsa a megfelelő támogatást a személyzet bármely érintett által tervezett bolt closures pitbull koncert fantasy springs kaszinó. By vágás a maximális FOBT tét a £100 spin £2, segítünk ne extrém veszteségek azok, akik kevesebbet tudnak nekik."Azonban Donoughue úgy véli, ez a módszer tekinthető sokk "a normális politikai szer", s azt hiszi, hogy azok elveszítik a munkát is végezni "a szemétre" szemében a BRIT Kormány. A tanácsadó azt mondja, Szerencsejáték Bennfentes: "A normális politikai alkalommal, az a tény, hogy egy kormány szívesen bevezetett intézkedéseket vezet, hogy az elbocsátások ezer fogja tekinteni, mint sokkoló. A 4,500 potenciális munkahely által bejelentett, a William Hill úgy tűnik, hogy nem tartozik DCMS vagy, úgy néz ki a nyomja meg, hogy bárki más a commentariat."Ha azt mondják, hogy volt egy éve, hogy felkészüljenek ez azt jelenti, hogy nagyon kevés, hogy azok a dolgozók, aki most már, hogy máshol kell fizetni bérleti díj, étel kerüljön az asztalra. Működnek a kiskereskedelmi szektor, amely jelenleg is haldoklik, így sokak számára lehet, hogy hosszú ideig, mielőtt haza egy fizetős csomagot újra."A probléma része nem dolgozik egy gyárban, amikor a kormány fordul át, mint autóipari acél -, valamint a munkavállalók, nincs koncentrált száma őket szerezni MP támogatást a szerencsejáték család jól van. Add hozzá, hogy a toxicitás a szerencsejáték ezek 4,500 családok lehet, mint a szemétre a kormány szerint."Valamint a növekvő munkanélküliség, Donoughue félelmek, hogy a BRIT Kormány törekszik a játékosok felé a fekete piacon, amivel probléma játékosok további kockázatot, miközben egyidejűleg elveszti adó bevétel.- Magyarázza: "Még DCMS nem megy olyan messzire, mint azt, eltörléséről FOBTs az volt, hogy megakadályozzák a szerencsejáték.Úgy tűnik, hogy felejtsd el, több mint 50 éve, a legszegényebb a föld volt a jogot, hogy pazarolja a pénzt a tőzsdén egy fogadóirodában."Csak most, az Trumpian alkalommal a lázas politika, hol a tényeket, illetve bizonyítékokat figyelmen kívül hagyja, illetve a finanszírozás a hagyományos érdekek, új Puritanism van kialakulóban, amely nem állt meg FOBTs egyél kevesebb.
A kiskereskedelmi fogadási szektorban csökken 50%, a öt évben; az interneten ipar egyre inkább tűz alá fog zsugorodni adatbázisunkat."Folyamatosan ez a kormány ösztönzi az embereket, online karjaiba, a fekete piacon, védtelenül, valamint adózatlan." a szerencsejáték első lett legalizálták nevadában.