A legjobb póker játékosok franciaország

a legjobb könyv a póker

Több, mint 100 sportfogadás affiliate vállalkozók részt fog venni a Partner Bennfentes Bootcamp futó mellett a következő havi viszont a Labdarúgó-konferencia-a jövő hónapban a legjobb póker játékosok franciaország.

Tartott a Stamford Bridge-ben csak négy hét múlva a Március 21-én, az első kiadás bootcamp esemény célja, hogy segítse a Leányvállalatok, az sportfogadás ipar növekedési hack and gain szakértői tudás körül digitális növekedés is felkeltette szponzori kulcs affiliate marketing márkák, mint : Paysafe Jövedelem Hozzáférés, Buffalo Partnerek, Intertops. A felállás a szakértő hangszórók kibővítettük a szeret Sarah Sangster (Sangster Digitális) , Martin Calvert (BlueClaw) , Andrew Edwards (Madabout a legjobb könyv a póker.
Média), Marcos Oliviera (Okos Reklám) , Per Farkas (Egyesült Játék Partnerek) , Mark McGuiness (Betolimp) , Mathew Symmonds (Predictz) Nick Garner (Rize a legjobb online póker játékosok. Digitális), hogy csak néhányat említsünk a ragúzai kaszinó kansas city szilveszter.

Bertan Baytekin alapítója ProTipster.com ez megmagyarázza, miért van, hogy az utazás Stamford Bridge, hogy részt vegyen ebben az évben Affiliate Bennfentes Bootcamp: "Az affiliate ipar gyorsan változik, de az alapvető, hogy a tetején a játék, annak érdekében, hogy túlélje a ragúzai kaszinó kansas city telefonszám. Affiliate Bennfentes Bootcamps nyújt egy mély tartalom, amely lehetővé teszi számunkra, hogy rendszeresen frissítse a taktikai toolbox tehát továbbra is vezető cég a piacon." Robert Miller, Ügyvezető Igazgató a Buffalo Partnerek megjegyezte: "Affiliate Bennfentes segített létrehozni egy platform nekünk, hogy támogassák, a hírek, akciók, tartalom közvetlen széles körű leányvállalatok, amely segít terjeszteni a márka túl a standard ipar rendezvények, kiadványok." Sharon McFarlane , VEZÉRIGAZGATÓJA Kristály Tartalom mondta: "Affiliate Bennfentes Bootcamp, valamint AffiliateFEST események rendkívül fontos, hogy a partner ipar, mert ez hozza a mélysége tartalom közvetlen a leányvállalatok, hogy segítsen nekik ismerje meg a legújabb digitális trendek, valamint a növekedési lehetőségek az összes iGaming függőlegesek. A leányvállalatok, hogy a hozzáférés ezek a rendezvények azt a versenyelőnyt, valamint a támogatási szintjének növekedése hack az üzleti keresztül, személyre szabott hálózati beszállítókkal, hogy nem elérhető a nagyobb rendezvényeket." Mellett példátlan hozzáférést biztosít a magas szintű betekintést a partner, illetve sportfogadás ipar döntéshozók, #AIBOOTCAMP2018 küldöttek is kezelni, hogy a hálózati felek a Namco Funscape, a high-tech szórakozás helyszíne a Londoni South Bank, Roman Abramovics az extravagáns személyes szórakozóhely, a Híd Alatt. Affiliate Bennfentes Alapító-VEZÉRIGAZGATÓJA, Lee Ann Johnstone megjegyezte: "Affiliate Bennfentes azon alapszik, hogy egy platform, amely biztosítja, hogy a mélység a szakértői tudás, hogy segítsen iGaming leányvállalatok hozzáférés tapasztalt mentor, valamint egy digitális betekintést, hogy segítsen nekik növekszik az online üzlet. A részletes rendezvényekre, személyre szabott hálózati szolgálja, hogy támogatja a küldöttek, illetve a piaci szereplők létre értékes kapcsolatokat, hogy támogassák továbbra is a bevételek növekedését." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre a ragúzai kaszinó kansas city mo.