A horgony helyet póker

az amulettet

A Viejas Zenekar a Kumeyaay Indiánok indított rádió online kampány, amely drámaian hoz fel a retorika több, mint a rossz színészek kérdés.

Azonban a Képviselő Adam Szürke, akinek AB 431 online póker 'héj' bill tette, hogy a két bizottság a szavazatokat a tavasz, nem készen áll, hogy dobja be a törölközőt a horgony helyet póker. Hall bizottság rendelkezik hatáskörrel az állami szerencsejáték-ágazat, valamint a akarják hallgattatni létrehoz még egy látszólag leküzdhetetlen akadály az, hogy az állam négy konkurens online póker számlát egyértelmű az amulettet. Együtt az állam racing ipar, a potenciális részvétel az úgynevezett rossz színészek, mint a PokerStars – így nevezték, mert ők továbbra is, hogy fogadást MINKET lakosok, miután a 2006-os folyosón, a szövetségi Jogellenes Internetes Szerencsejátékok Végrehajtási Cselekmény – továbbra is a legnagyobb akadályt, hogy az online póker konszenzus a Golden State a charm nyerőgép.

Kaliforniai valószínűségét múló online póker szabályozás 2015-ben jelenik meg, még kevésbé ígéretes következő pesszimista hozzászólások tulajdonított kiemelt állami szenátor a aquarius casino resort bw premier gyűjtemény laughlin. Egy leválogatással kilenc államilag elismert Indián törzsek vette a PokerStars ellenzék, hogy egy új szintre ezen a héten. Quintana azt mondta, Hall, aki vezeti a Szenátus Kormányzati Szervezet, Bizottság "nem lesz a beállítás, vagy a tárgyalás bármely internetes póker számlát ebben az évben." Hall álláspontját erősítette meg egy forrás, aki azt mondta Capitol Heti, hogy a Folyosón volt, hogy "nem fog hallani a számlákat", így az online póker volt "halott" a jelenlegi jogszabályi ülésén az aréna póker terem. Isadore Csarnok adott neki, a kis bizalom tekintetében online póker rövid távú jogalkotási jövőben a beszélő bot resort. Hasonlóképpen, a Képviselő Mike Bess, ki a szerzője a javasolt AB 9 online póker bill ragaszkodott ahhoz, hogy a probléma még nem is volt halott, 2015-elismerve, hogy rész "úgy tűnik, egy kicsit idealista." A kockázat, hogy a nyilvánvalót, Bess elismerte, hogy a jogalkotási folyamat "bizonyult nehéz." ONLINE PÓKER KÜZDELEM NEGATÍV Bess AB 9 megnehezítené az Amaya Gaming PokerStars márka, hogy indítson Kaliforniában. A 60-második rádió spot, első kiszúrta OnlinePokerReport Chris Grove, bátort megegyezik a PokerStars az "internet szélhámosok pedig conmen." A helyszínen azt mondja, Kaliforniai lakosok "érdemlem meg, hogy védeni kell a korrupt cégek, mint a PokerStars." A helyszínen is megemlíti, a bennfentes kereskedelem vizsgálatok járó Csillagok, az új tulajdonos Amaya, majd vészjóslóan intones, hogy a Csillagok keres "hozzáférjen minden számítógép, okostelefon, tablet az államban." CaliforniaOnlinePoker ezt követően arról számolt be, hogy a banner hirdetéseket a Sacramento Bee honlapján kéri olvasóit, hogy "mondd meg a jogalkotó: Nem PokerStars con játék Kaliforniában." A válasz, a Csillagok szóvivője, Eric Hollreiser írta twitteren, hogy "hazudik, de félelemkeltés aktusok, a kétségbeesés." Talán, de mivel az Amerikai politikai folyamat rendszeresen bemutattuk, az ilyen jogi aktusok, kétségbeesés gyakran nagyon hatékony kormányzás kevésbé értő szavazók le a kerti úton kickapoo kaszinó harrah korhatár. Pénteken, a Capitol Heti idézett Kaliforniai Törzsi Üzleti Szövetség (CTBA) lobbista David Quintana azt mondom, hogy egy mostani beszélgetés állami Sen.