Kaszinó közelében

cédrusfa vízesés

Las Vegas nem idegen, hogy exkluzív VIP-listák, de egy új módon korlátozza vendég hozzáférés a városban: vakcina útleveleket kaszinó közelében. Ezek a digitális hitelesítő rendszerek mutatják, hogy valakinek elleni védőoltást COVID-19 segíthet a vállalkozás korlátozhatja a hozzáférést, hogy azok, akik az oltást.
A rendszer célja, hogy növelje a munkavédelmi különböző helyszíneken, de a szakértők figyelmeztetnek kifogásuk volt át érinti, a magánélet, illetve a személyes választás. "Amit látunk, az egész járvány emberek őrzik a személyes jogok, azt hiszem, sok ember fogja találni, hogy tolakodó a nap mint nap" - mondta Jonathan Nap, egyetemi docens, a vendégszeretet, valamint a turizmus menedzsment a Purdue Egyetemen.

A push egy szabványosított, hogy a hitelesítő rendszer jön, mint a különböző helyszíneken terv, hogy csak beoltott vendégek cédrusfa vízesés. Néhány cruise lines vagy korlátozza a szolgáltatást, hogy a beoltott utazók, sport csapat, köztük a Miami Heat tervezi nyújtani szakaszok csak beoltott rajongók iowa. Egy maroknyi útlevelek már működik, köztük két Las Vegas-ban kaszinó közelében cave creek. Még nem világos, ha bármilyen Las Vegas vállalkozások korlátozza a hozzáférést kizárólag a beoltott vendégek arizona. Hogyan működik A Washington Post arról számolt be, hogy a Fehér Ház, mind a privát cégek dolgoznak a szokásos módon, a kezelési COVID-19 vakcina hitelesítő rendszerek, hogy nyomon tudja követni az Amerikaiak egészségügyi információkat, mint például a COVID-19 oltások vagy nemrégiben COVID-19 vizsgálati eredmények minden póker oldalak manipulált.

A technológia várhatóan hasonlóan működnek, hogy a mobil alkalmazások, a légitársaság összes ram slot azonos méretű. A felhasználók letölthetik az útlevél-ra az okostelefon, illetve hozzáférjen egy leolvasható kódot kínál egészségügyi információk. mind a rulett asztal ugyanaz.