Szekér egy rulett pour demenagement

szekér egy rulett pour garázs

Még egy World Series of Poker esemény befejezte a Rio All-Suite Hotel & Casino, ezúttal, hogy az Esemény #62, a $888 Őrült Nyolcas No-Limit Hold ' em 8-Handed torna szekér egy rulett pour demenagement. Az esemény láttam 8,598 játékosok versengenek a nyereményalap $6,872,521 generált. A végén volt Galen Hall, aki kiérdemelte az első helyet nyerni, miután legyőzte Eduards Kudrjavcevs a heads-up játék szekér egy rulett pour garázs.
Az a győzelem, Hall szerzett az első karrier WSOP karkötő, plusz a nyeremény $888,888 szekér egy rulett pour jardin. Az utolsó nap, csak három játékos visszatér, Hall, Niels Herregodts, valamint Eduards Kudrjavcevs. Hall kezdődik, mint a chip leader, soha elveszíteni ezt a pozíciót, azt állítva, hogy a győzelem csak 55 kezét. Egy all-in ellen Herregodts segítene Kudrjavecs a legalacsonyabb chip stack, hogy a középső, a Herregodts előbb-utóbb elhagyja az esemény a harmadik a legjobb online póker játék. Egyszer Herregodts megszűnt, Kudrjavcevs and Hall volna játszani egy rövid ideig, majd visszatérés után egy kis szünetet, hogy Kudrjavcevs, hogy csak 11 nagyvak bal.Ő dugja all-in Jack-10 Hall hívja a zsebébe 9s mejor juego póker offline para android. A 9s fogja fel, mint az igazgatóság futott 8-6-5-7-K, így a Folyosón az első karrier arany karkötőt, s az új cím, mint a $888 Őrült Nyolcas Bajnok legjobb póker játék ingyen online.
Végleges Eredmények: A 2018-as WSOP továbbra is a Fő Esemény javában nagy. Az induló járatok esetében a Fő Esemény össze ma, mint az esemény játszik a jövő héten át, amíg a győztes neve. könnyen kaszinó póker promóciók.