Strip poker apk ingyenes letöltés

strip poker app az android

Nasdaq tőzsdén jegyzett szerencsejáték-üzemeltető, Szórakoztató Játék Ázsia (EGA) láttam bevételek csökkenése a második negyedévben, mint a cég rejigged a kaszinó szerencsejáték-üzemeltetés strip poker apk ingyenes letöltés.
Teljes bevétel-a három hónappal véget érő június 30 esett 5% - a $4.9 m, a szerencsejáték-bevételek 12% - a $4.4 m, miközben a bevételt a Delfin Termékek chip -, valamint emléktábla-gyártási osztály, több mint háromszorosára nőtt $524k strip poker app az android. Jövedelem esett 200 ezer dollár, dollár 2.1 m a cég rögzített nettó veszteség $22k a negyedévben. EGA volna rögzített nettó nyereség $217k az eladó júniusában a alulteljesítő Álomvilág Pailin kaszinó gyémánt kaszinó rablás duo útmutató. A kaszinó a Kambodzsai határhoz Thaiföld nyitott nagy várakozások 2012 Májusában, de soha nem élt fel, hogy az lehetséges, kéri EGA, hogy írják le $2.5 m-érték ez a január gyémánt kaszinó rablás legegyszerűbb módja.

Az ingatlan eladták EGA helyi partnere csak $500k, amely EGA arra számít, hogy a könyv, mint a bevétel, ha az üzlet hivatalosan lezárja valamikor a Q3. EGA játék divízió most kizárólag abból áll, hogy a slot ellátási foglalkozni NagaCorp van NagaWorld kaszinó, a Phnom Penh plusz hasonló ellátási foglalkozik folyosókon, a Fülöp-szigeteken pedig az Álomvilág Poipet slot hall a Kambodzsai határhoz Thaiföld.
A Poipet üzleti javult, annak ellenére, hogy a politikai zavargásokat követően a hadsereg puccsot Thaiföldön, míg a NagaWorld műveletek szenvedett megnövelt játékos-jackpot Q2, valamint származó bevétel a Fülöp-szigeteken műveletek csúszott 2% $787k . EGA elnök-vezérigazgatótól Clarence Chung (a képen) azt mondta, elvárja, hogy a vállalat második fele eredmények javítására, mint a könyvek $4m származó bevétel a két chip ellátási foglalkozik aláírt korábban ebben az évben Bloomberry Resorts' Solaire Resort & Casino Melco Korona Entertainment Város az Álmok Manila. Melco Korona VEZÉRIGAZGATÓ Lawrence Ho van egy 38% - os tulajdonrészét EGA. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre gyémánt kaszinó rablás liftakna.