Póker éjszaka a készlet 2 skip párbeszéd

póker éjszaka a készlet 2 szerint

ccording, hogy Macau kormány adatok felül GGRAsia, január jelölt az első zsugorodás havi GGR közepe óta-2016.
nion Játék Értékpapír-Asia Kft elemző Grant Govertsen mondta egy megjegyzés következő a szabályozó bejelentették, hogy január van GGR eredménye volt "ügyesen beat" befektetési elemző konszenzus becslések póker éjszaka a készlet 2 skip párbeszéd. "Mi ösztönözte a januári eredmények megtekintése a piacról, mivel erőteljesebb, mint amennyit kap hitelt, különös tekintettel arra, hogy az időzítés a Kínai Új Év ebben az évben, a" Tisztelt Govertsen írta.ccording befektetési elemzők, nem szokatlan, hogy Macau szerencsejáték volumene mérsékelt azonnal, mielőtt a Kínai Új Év – amely 2019-ben esik február 5 póker éjszaka a készlet 2 szerint.
nalyst DS Kim a JP Morgan Értékpapírok (Ázsia Csendes-óceáni) Ltd mondta, hogy az évről-évre GGR csökkenés január volt, hogy "hát várható volt", ami "az egyik legnehezebb jegyeket az év (+36 százalékos éves tavaly januárban); korábban pedig-mint-a szokásos Kínai újévi ünnepek (február 4. 10), amely létrehozott egy kis szünet a kereslet január végén." r Kim ki: "figyelembe Véve, hogy ezek a, valamint a rettegett dohányzási tilalom, hogy kirúgták a január 1-től 2019, január nyomtatási kell tekinteni, pozitív a piacon." o, hogy a végén-2018, VIP szoba volt az egyetlen hely Makaói kaszinók, hogy továbbra is lehetővé teszi a dohányzás a játékasztalnál bo4 17 slot nem működik. Tableside dohányzás véget ért, amikor új szabályokat a dohányzás a kaszinók Macau jött a teljes hatás az új naptári évben.rokerage Sanford C igazgatósági tagja. Bernstein Kft egyetértett abban, hogy a január GGR eredmény az volt, hogy "jobb, mint amire számítottunk" kaszinó szabályozó hatóság a szingapúri.

Elemzők Vitaly Umansky, Eunice Lee Kelsey Zhu egészül ki: "A február 2019 vagyunk előzetesen becslése +4% - a +7% év [GGR növekedés]." acau felhalmozott GGR a teljes éves 2018-kal nőtt 14.0 százalékos volt, szemben az megegyeznek 2017 boaboa no deposit kaszinó bónusz kódot. A jelölt a második egyenesen év GGR növekedés, a következő növekedést 19,1% a teljes éves 2017 boaboa no deposit kaszinó bónusz kódok. efore, hogy a Macau-piacon tapasztalt három egymást követő évben az éves visszaesés.2016-ban, GGR esett 3,3%; 2015-ben, kiment 34.3 százalék; majd 2014-ben, GGR-kal csökkent, 2,6 százalékos éves gyémánt jo érdemes kaszinó iowa.
Frissítve Február 1, 3.15-kor).