Miért veszítem el a kaszinóban

miért veszítem el a póker

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre miért veszítem el a kaszinóban. (Úgy látszik, hogy az üzlet nem igazán szenvednek az óráját.) Egy post-jövedelem konferencia hívás befektetők, Adelson kijelentette, hogy a cég új projekt helyszínek 5 6 Macau Cotai Szalag kezdeném, hogy a tervek szerint a 2012 első negyedévében miért veszítem el a póker. Most mindenki azt akarja, hogy a föld." Beleértve a Wynn Resorts poobah Steve Wynn, akit még a közismerten agresszív Adelson szívesen épület Cotai, "hogy hozzon létre egy kritikus tömeg." Hé, hé, ha azok a munkások elfogy a tégla találnak elég arany rúd szétszórva, hogy megteszi vagyis a slot angolul. De most ki ver át kit?Ez Ázsia, ahol INFÚZIÓT úgy néz ki, a növekedés vagyis a nyílásba.
Azt hiszem, Szingapúr továbbra is nőni, nőni." Adelson megduplázódott le ezt az állítást, valószínűnek tartja, hogy a Szingapúri ingatlan, a Marina Bay Sands, amely csak az volt nyitva egy évben, végül lesz a legjövedelmezőbb casino-resort a történelem. Bevételek LVS' Velencei, majd a Palazzo tulajdonságok Nevadában rose 18.2% összességében, bár a szerencsejáték-bevételek volt csupán 2,2% - os mint egy ige.

Addig is, Marina Bay új VEZÉRIGAZGATÓJA. Sands Betlehemi Pennsylvania-ban látta, hogy a bevételek növekedése 41.5% - a $részesülők 97,1 m vagyis a tartójába mondat. Adelson megállapította, hogy a társaság már rögzített nyolc egymást követő negyedévben nőtt, az EBITDA pedig, hogy "az egyetlen szereplő van jelen a világ két legjobban jövedelmező szerencsejáték-piacok — Macau, majd Szingapúr — látjuk, hogy abszolút nincs ok, katalizátor, a kéz, amely megváltoztatta volna ezt a felfelé ívelő tendencia vagyis a slot gudzsaráti. A $2.35 b, $1.21 b származik, Macau, $737.6 m Szingapúrban, a Las Vegas-i számviteli $332.5 m crown kaszinó melbourne emelet térkép.