Kezdődött egy póker kéz keresztrejtvény nyom

kezdődik a póker kéz keresztrejtvény

A csontok a hely, ahol a hatalmas MSG Gömb. Most jön a projekt a következő kihívás: a hely, ahol ragyog a high-tech LED kijelzők, kívül-belül. Tisztviselők mutatta ki az MSG Szféra legújabb építési mérföldkő során a média túra csütörtök reggel.

Az építőmunkások a közelmúltban fejezte be a beállítást az acél keret, a gömbölyű, 17,500-ülés helyszíne lesz mark a befejezése a fő helyszín kupolás keret egy "feltöltési ki" szertartás pénteken kezdődött egy póker kéz keresztrejtvény nyom. Aztán vissza dolgozni kezdődik a póker kéz keresztrejtvény. A legénység már elkezdték építeni a keretet a projekt exosphere — várható, hogy a szolgáltatás 580,000 négyzetméter programozható LED egy ritka, a második "feltöltési ki" a geodéziai gömb következő évben szerint Nick Tomasino, alelnöke építési MSG Entertainment bogár.

Egyidejűleg azt mondta, csapat fog dolgozni a belső szerkezet, amely fogják csatolni a fő helyszín 160,000 négyzetméteres, nagy felbontású LED-képernyőn póker nézni a kezét. "Ez a helyszín minden mérnöki, építőipari kihívás, hogy egy helyszín volna, ami teljesen izgalmas, hogy képes legyen dolgozni, minden nap dolgozunk ezeken," mondta a média képviselői csütörtökön a projekt nyolcadik emeleten. Fölötte, egy maroknyi munkavállalók kemény kalapok, narancssárga fényvisszaverő mellény csatlakoztatva el, kiegyensúlyozó tetején az acél gerendák, a kupolás szerkezet. Projekt befejezése meghatározott 2023 Madison Square Garden-Szórakozás Corp., ami működik, a Madison Square Garden-ben a Radio City Music Hall-ban, New York, együttműködik a Las Vegas Sands Corp nagy durranás slot gép nyer. a projekt. nagy durranás slot app.