Mi egy másik szó a blackjack

a kaszinóban

Az alsó bíróság azonban kimondta, hogy Elaine-nek nem minősített, hogy biztosított legyen a besúgó védelem miatt a tény, hogy a kérelmező nem sikerült megmagyarázni, hogy a cég képes bosszút állni neki mi egy másik szó a blackjack. A Bloomberg arról számolt be, hogy Elaine aggodalom abból fakadnak, hogy a közzétételek tett Wynn Resorts Kft.'s audit bizottság, illetve külső könyvvizsgálója az Ernst &Young az, hogy mit mondott volt a potenciális értékpapír jog megsértése a kaszinót üzemeltető a kaszinóban. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre de a svéd engedéllyel működik.
Az ügy, amely nyújtották be csütörtökön vették fel, mint Elaine Wynn v regisztráció nélkül. Attól tartva, az ex-férje megtorlás, Elaine Wynn kérdezte a magas törvényszék, hogy megadják neki a petíciót egy besúgó védelem után egy Las Vegas-i tárgyaláson a bíró megette a fene a vallomását a kaszinóban.
"A cég veszi kötelezettségeit minden szövetségi törvények nagyon komolyan csalódott, amikor azok a törvények, valamint érvényes védelem sodrott használt folytatni a személyes napirend," Wynn Resorts szóvivője, Michael Weaver mondta, az üzleti hírügynökség de a svéd licenc. Nyolcadik Kerületi Bíróság Igazságügyi, 71432, Nevadai Legfelsőbb Bíróság hogy működik a flashback. Azt állította, ő volt az ének kritikus, hogy az ex-férj vezetési stílus a kaszinóban.