Legjobb póker kezet csökkenő sorrendben

legjobb póker kezet a történelem

Egy Brit PokerStars Kaszinó játékos fordult arany a tégla egy hatalmas $280,270 nyerni a PokerStars Winstar Casino slot legjobb póker kezet csökkenő sorrendben. A szerencsés 31 éves a East Midlands volt "remegett, mint a kocsonya," meg kellett kérdeznem az anyja, hogy ellenőrizze, ha tényleg csak megütötte a főnyereményt, vagy ha csak a képzelet után mind az öt tárcsán fordult arany a progresszív jackpot nyerőgép legjobb póker kezet a történelem. Leírja, hogy az érzelmi hullámvasút ő tapasztalt, miután nyert, "nem tudom szavakba önteni... megkönnyebbültem végre meg tudtam volna venni egy házat, de furcsán feszült, meg zavart, mámoros, meg hát, nem is tudom.. legjobb póker kezet legmagasabb legalacsonyabb. ez annyira szürreális, de hihetetlen." A pénz megy felé, amely a biztonságos jövőt magát, a barátnője lányával, "már találtam egy házat akarok.
Ez egy álom ház, két héttel ezelőtt soha nem lennék képes, hogy nézd meg a házat, mint én teszem, [sic] most ez a valóság" időpont slot teljes jelentése. Azt tervezi, hogy a hátralévő kezelésére magát, hogy egy új autó befektetés további maximalizálása, ez az élet változó összeg a hosszú távú adni szeretteinek, "az életet akarunk" hindi. Ez a második alkalom idén, hogy a PokerStars Kaszinó nyújtott jelentős nyerő pillanat, valamint a fizetett ki egy mega jackpot több mint $100,000, a másik kaszinó játékos is üti a Winstar progresszív jackpot korábban, ebben a hónapban időpont slot teljes jelentése. Több mint 5 millió a Winstar jackpot nyer egyedül fizették ki az indulása óta a PokerStars Kaszinóban február 2016 időpont nyílásba.
Felelősségteljes Játék!További információk a felelősségteljes szerencsejáték kérjük, látogasson el honlapunkra a https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/ a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre azaz hindi.