Póker korában

new hampshire-ben

A vissza Derek Carr egy törött láb miatt szenvedett, az utolsó játék, a 2016-os szezon volt, hogy a csapat egy versenyző újra, de az ellentmondás, valamint egy küzd bűncselekmény ítélve Del Rio esélye, hogy visszatérünk póker korában.
De a Raiders floundered elvesztése, az utolsó négy meccs, majd kafo 121 terjedése ellen.Ők nem barátja a játékosok, majd 5-9-2 ATS a szezonban new hampshire-ben. Kínos 33-8 veszteség, hogy a New England Patriots Hét 10, valamint a veszteségeket divízió rivális, Kansas City, valamint a Los Angeles Chargers az elmúlt négy héttel a szezon volt az utolsó csepp a pohárban óra kaszinó élvezze a san antonio. Próbálta elbagatellizálni a Raiders munka volt az utolsó televíziós koncert, de ekkor hozta fel során szombati Kansas City-Tennessee Wild Card Rájátszásban azt mondta, "semmi sem hivatalos még." Most, hogy ő az a feladata, hogy vezesse a franchise feltámasztotta, amikor ő volt a 34 éves csodagyerek, akit tulajdonos Al Davis hittem, hogy a tökéletes illeszkedést.Ő nem okozott csalódást vezető az Ezüst-Fekete a legjobb eredménye egy évtized alatt, 2000-ben egy utat, hogy az AFC döntőbe, ahol végül is elveszett, hogy a Baltimore Ravens óra kaszinó élvezze santiago ma. Azt is sikerült, hogy csak a hit, a több mint öt alkalommal óra kaszinó élvezze a nyugodt. A szervezet bejelenti az új edző, kedden, de a poszt egy tweet a Twitteren olvastam, hogy "isten hozta, Mester Gruden .
Játszott félénk gyakran a broadcast, booth óra kaszinót puerto madero. Amikor említették, mint egy jelölt a New York Giants munkát a társa Sean McDonough azt mondta, "A producer azt mondta, hogy látta valahol az esélye, hogy a Giants 35-1," McDonough-mondta golden nugget casino ügyfélszolgálat.