A név a poker face

a szörnyeknek nyerőgép letöltés

A vihar sújtotta a várost, augusztus 23 a szél sebessége 200 km / óra (124 km / h).n szerdán a szóvivő Galaxy Szórakozás mondta GGRAsia egy e-mailt: "Mint jól haladunk, a Broadway Hotel and Casino folytatódik teljes körű szolgáltatásokat jövő hétfőn [szeptember 25] a 12: 00 pm." ccording, hogy a cég 2016-os éves jelentés, Márciusában közzétett, a Broadway Macau hotel volt, 320 szobák, valamint lakosztályok December 31-én a név a poker face. Frissítve 5.45-kor, Szeptember 21) a szörnyeknek nyerőgép letöltés.

acau kaszinó üzemeltető Galaxy Entertainment Group Ltd megerősítette, hogy GGRAsia, hogy a Broadway-Macau ingatlan (a képen egy fájl fotó) a Cotai, hogy újra teljesen szeptember 25-én – egy hónappal azután, hogy zárt következő Tájfun Hato. GRAsia kérdezte mindkét Macau Legenda Galaxy Szórakozás a becslést, hogy mennyi szerencsejáték-bevétel minden cég elvész köszönhető, hogy a közel egy hónapos bezárása, illetve Legenda Palota, Kaszinó, valamint a Broadway Macau a kaszinó franciaország.

A Legenda Palace Kaszinó – mely tömeges játék a földszinten, valamint a VIP játék klubok, a második emeleten – támaszkodik a Makaó játék engedély az SJM Holdings Ltd minden kaszinó franciaországban.