A dolgok

amelyek egy kaszinó

Ezek a szezonális játékok még mindig a legnépszerűbb formája a fantázia sport, de már csatlakozott egy gyorsan növekvő csoport napi, illetve heti fantasy játék, ahol a játékosok válassza ki a csapat egyetlen éjszakára (vagy hét) a focis játékok, akkor nyerhet alapján, hogy a csapat végzi el a verseny ellen a dolgok. "Nincs jelentősége, hogy tisztázza, a törvény" - mondta a Fordham egyetem Jogi karán professzor Marc Edelman amelyek egy kaszinó. "Ez egy egyszerű érv a szezon hosszú, játékok, mert gyakorlat a nagy készség, a működési csapat" - mondta a Las Vegas-i ügyvéd, Tony Cabot a dolgok egy kaszinó 94.

Abban az időben, fantázia, sport már rendkívül népszerű: több millió kidolgozott fantasy football csapatok minden évben a szezon-hosszú versenyek, például tippek. Napi fantasy sport játékok váltak a nagy üzlet Amerikában hogy megnyerje az online póker. Játékos lehet vásárolni a nagy versenyek garantált nyereményalap, valamint oldalak működik az affiliate partnerek vonzzák a játékosok tippek. De míg oldalak, mint a DraftKings, valamint FanDuel bebizonyították, mind a sikeres, népszerű, ők is, anélkül, hogy jogi kérdést a kritikusok, akik azt mondják, ők egyszerűen csak egy formája az online szerencsejáték hogy szabályozni kell, mint a póker, kaszinó, játékok hogy megnyerje a slot gépek.

Csak ezen a héten, DraftKings Inc.felvetett egy másik $41 millió vállalkozás finanszírozási bővíteni a műveletek még tovább, egy lépés, hogy jön jól, amikor a futball szezon kezdődik tippek.