Mindig van egy póker arc

mindig a fekete a nyerő rulett

Részvények a vállalatok sport fogadás műveletek súlyosan, miután két Major League Baseball (MLB) játékok tervek szerint hétfő este el kellett halasztani, mivel egy COVID-19 járvány a Miami Marlins szervezet mindig van egy póker arc. Szerint közölt adatok a Piaci Nézni, DraftKings zuhant 8.7%, Penn Nemzeti Szerencsejáték Rt.csökkent 6,9% - kal, az MGM Resorts International fészer 6%, a Wynn Resorts Kft.elveszett 4.2% - os, Las Vegas Sands Corp esett 2.1% mindig a fekete a nyerő rulett. DraftKings, akik szenvedtek a legnagyobb veszteség, mondta a Business Insider, hogy "miközben a vállalkozások rövid távú részben függ a sport naptár, mi mindig azt mondtuk, hogy játszik a hosszú játék lesz továbbra is a fókusz, a vezetés egy technológia-első megközelítésben termék innováció érdekében sportrajongók részt."A Marlins volt köszönhető, hogy játszani a hazai nyitó ellen a Baltimore Orioles, a Philadelphia Phillies tervezett fogadó a New York Yankees.

Azonban mindkét meccset törölték után 14 Marlins játékosok pozitív COVID-19. Ez után jön a Kardhal meg Phillies játszott egymás ellen vasárnap annak ellenére, hogy négy Marlin játékosok, hogy a vírust mindig kapok pénzt kaszinó rablás.
Egy ilyen esetekben megerősítette pénteken, a másik három esetben megerősítette, hogy vasárnap a mérkőzés előtt mindig a győztes kaszinó felek. Atlanta is otthont a Marlins egy kiállítás játék előtt a szezon nyitó Philadelphiában, ami azt jelenti, hogy néhány Bátor játékosok is fertőzött.

Ellentétben az NBA, MLB csapatok utazik, hogy az ellenfél haza stadionok, növelve az aggodalmak elterjedt koronavírus járványok, a félelmek, hogy sok más játék, ha nem is az egész MLB szezon, lehet, hogy bezárták ha több játékos teszt pozitív COVID-19 hogyan tilalom online szerencsejáték. Az MLB volt az első nagy amerikai sports league, hogy folytassa a tevékenység, amikor az évad elkezdődött, csütörtökön. hogyan tilalom valaki a kaszinó.