Kaszinó közelében black river falls

wisconsin

A 12 hónap végét December 31-ig, a 2016-os kaszinó bevétel a Dél-koreai üzemeltető Paradicsom Co Ltd (034230 kaszinó közelében black river falls. KQ) emelkedett, 6.2 százalékkal KRW603.1bn (US $509m), míg a KRW567.88 milliárd teljes évben, 2015-ben közzétett adatok szerint a múlt héten, hogy a Koreai Tőzsdén wisconsin. Dél-Korea legnagyobb külföldiek-csak kaszinót üzemeltető jelentett táblázat játék bevételek KRW567.7 növekedése 7,2 százalék, míg a slot bevételek jelentették, a KRW36bn, 7,3 százalékra csökkent a legjobb slot csecsebecsékkel a balance druida. A négy ország 17 kaszinók, beleértve a Jeju Grand a Jeju-Sziget, Walkerhill Szöulban, Incheon Kaszinó-Incheon, valamint Busan Kaszinó Busan, működtetik a Paradicsom.2015-ben, a bevételt hozott egy 14.7 százalék merülés 2014-től, hogy a számok a legjobb slot csecsebecsék beast mastery hunter.

Azonban December 2016 kaszinó bevételek KRW 43.7 b, Paradicsom véget ért az év, az a fekete a legjobb slot csecsebecsék pusztítást dh. A következő évben is ígéri, hogy nagy lesz a Paradicsom, a dob Paradise City, az ország első integrált resort (IR) asda otthon. A co-venture pachinko üzemeltető Sega Sammy Holdings Inc.az építkezésnek 2014 novemberében közelében Incheon nemzetközi repülőtér pala nyitva április szállítási slot ma megjelent. Phil-Ajak Chun, Elnök-vezérigazgatótól a Paradise Co Ltd, mondta Paradise City "mérföldkő lesz a turizmus Korea asda otthon. Most lehetőségünk van arra, hogy túllépjünk a második előleg válik globális játékos szállítási slot megjelent.

Fel kell készülni az ilyen lehetőséggel segítjük innováció a vállalati menedzsment, hogy kitör a régi paradigma, illetve gyakorlatokat az üzleti struktúra, üzleti módszerek, valamint a vállalati kultúra asda otthon. Egy látomás, hogy Korea képviselője IR (Integrált Resort) 2020-ra az ilyen erőfeszítéseket, mind a vezetők, mind a munkavállalók számára a Paradicsom Csoport, magamat is beleértve ugyanaz az álma, formálja a jövő keresztül az innováció alapvető változás" szerint a G3Newswire jelentés. szállítási slot megjelent idő.