A legjobb slot fejfedő osrs

a legjobb slot fejét osrs

Johnny Chan általánosan tekinthető az egyik legjobb póker játékos a történelemben, ezért verte meg őt egy versenyen, nem az, amit bárki meg tudja csinálni egy egy szempillantás alatt a legjobb slot fejfedő osrs. Ettől Lifeng Shen APT Korea 2013-As főverseny címe, hogy sokkal édesebb.Ő nem csak egy erős területén a legjobb póker profik, de azt is sikeresen felmászott Mt. Chan úton van ahhoz, hogy az első APT Korea bajnok a legjobb slot fejét osrs. Nem kis teljesítmény, ha azt mondom magunkat.Így Shen teljesítmény, hogy sokkal több lenyűgöző az a tény, hogy APT-Korea 2013-ban még csak a második nagy versenyen játszott, valamint, hogy megverte az egyik legenda a játék, hogy megnyerje az első cím az a dolog, ami felnőtt férfiak, mind a nők állva taps a legjobb slot pusztítást démon vadász csecsebecsékkel.

Shen lépett be a Döntő Asztalra, a chip az élen, de volt, hogy ellenálljon, erős verseny, a többi tag a Fantasztikus Hat-Chan tartalmazza baleset közelében. De a fiatalember a Kína bizonyult a póker teheti meg, mikor lent volt, ő pedig a póker legenda, Shen vette a címet, amikor belépett az összes zsetont az asztalon egy AcKc, hogy melyik Chan gyorsan hívta a dáma pár.

Az ász a flopon tolta Shen a tetején, majd amikor a többi a bizottság megállapította, hogy azonnal kérkedés jogait, mondván, hogy ő nem csak nyert, az első APT Korea cím, de megverte Johnny Chan kell érdemelni a 66-os úton kaszinó. A hitel, Shen volt semmi, ha nem szerény a győzelem baleset szerencsejáték. "Menj fejjel a Johnny Chan volt egy álmom vált valóra" - mondta. "Ő már egy bálványt, az enyém óta vesz fel a játék a póker. Megtiszteltetés volt, hogy játssz vele, én is sok mindent tanultam." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogyan működik.