Bucky kaszinó nyitva

bucky kaszinó nyitva prescott az

Az MGM Resorts készen áll, hogy szívesen Allegiant Stadionban szurkolók előtti-utáni játék tevékenységek az újonnan bejelentett Stadion Járni bucky kaszinó nyitva.

Helyezkedik el Las Vegas Boulevard de Hacienda Avenue között, a Mandalay Bay, a Luxor, a központi terület a Stadion Séta egy 130,000 négyzetméteres csomagtérajtó területen található a délkeleti sarkában, a Luxor. A térség lesz szabad a nyilvánosság számára, a szolgáltatás a Bud Light Sört Kert, amely felajánlja élelmiszer, szórakozás, játékok, valamint italok szerint MGM Resorts honlapján.Élelmiszer lehetőség a helyszínen tartalmazza MGM koncessziók kedvezményezettjeivel Nemzetközi Füst, Nyilvános Ház, Beerhaus, valamint a Diablo Cantina bucky kaszinó nyitva prescott az.
A terület lesz nyitva négy órával a kezdőrúgás előtt, majd marad nyitva, amíg a következtetést a játék, vagy az esemény, a 2 milliárd dollár stadionban bucky kaszinó nyitva prescott. "A következő szezon lesz izgalmasabb, mint valaha, különösen, Las Vegas, mivel üdvözöljük a profi futball rajongóit Allegiant Stadionban az első alkalom, hogy," Chuck Bowling, elnök-COO Mandalay Bay, Luxor, azt mondta egy nyilatkozatában kaszinó dress code goa ' hölgyeknek. "A tapasztalat, amit létrehoztunk, a MGM Resorts Stadion Járni lehetővé teszi, hogy a vendégek építeni egy egész Las Vegas menekülő körül minden játék, ahol élvezhetik az energia egy autós buli A Szalag a kényelmet, hogy a szomszédban a stadionba." Egybeesik a Stadion Járni bejelentés, MGM kínál különleges szállodai szoba foglalkozik a Mandalay Bay-ben, majd Luxor, hogy a szolgáltatás akár $150 étel, ital, hitel kell használni a hátsó terület. kaszinó dress code hölgyeknek.