Sántít a gombot póker

póker oldalak használata vízum

A közelmúltban, a U.
Fülöp-szigeteki bitcoin cég vesz megszűnt a Szilícium-Völgy cég Fülöp-bitcoin start-up Satoshi Citadella Iparágak nemrég bejelentette, hogy megszerezte Reza, egy megszűnt a bitcoin tőzsdei kereskedés cég székhelye a Szilícium-Völgyben. Andrew Cox, vezető kutató a Sandia National Laboratories, mondta, hogy mit kell tenni, hogy megértsük a számos minták kapcsolódik bitcoin-tranzakciók kitalálni, más konfigurációk—egy nem könnyű feladat, főleg, mivel nincs olyan, hogy "ezüst golyó" algoritmus, amely hatékonyan de-anonymize bitcoin. Department of Homeland Security (DHS) Science and Technology igazgatóság támogatott kutatás, amelynek célja, hogy hozzon létre egy bitcoin deanonymization eszköz, amely segít a bűnüldöző csökkenti azt az időt a nyomkövető illegális műveleteket sántít a gombot póker.
"Ez lehetővé teszi számunkra, hogy állítsa be, hogy mit csinálunk, hogy győződjön meg arról, hogy a maximális hasznát," Cox mondta póker oldalak használata vízum. Egy törvényszéki eszköz a fizetőeszköz?Miért nem, a szerint, hogy az Amerikai kormánynak póker oldalak usa valódi pénzben.
Európában, az Európai Unió a közelmúltban javasolta, hogy hozzon létre egy központi adatbázis, amely rögzíti a bitcoin virtuális valuta felhasználó személyazonossága, valamint tárca címek, amelyek lenne elérhető, hogy a pénzügyi hírszerző egységeinek az országok póker oldalak uden dansk licens.