Kaszinók érme játékgépek

a kaszinók a blackjack asztalok közelében nekem

A vállalatok megvádolták azzal vádolják, hogy segítse a Legendák Sport helyszínen egyre alapok a játékosok, akiknek többsége U kaszinók érme játékgépek.
Azok rendelt a vizsgálat azt is találkozott feltehetően bukik, hogy a tranzakciók, például a kifizető veszteségek vagy gyűjtő nyeremény egész Oklahoma City a kaszinók a blackjack asztalok közelében nekem. Abban az időben a vádiratot, Jim Finch, tagja az FBI Oklahoma ág, kijelentette, hogy az egyének "nem szoknya a törvényt az Egyesült Államokban, azáltal, hogy az illegális szerencsejáték műveletek egy idegen országban, míg az Egyesült Államokban él, élvezi az előnyeit Amerikai állampolgár." Úgy tűnik, hogy lehet, csak a szél fel, hogy elkapják esélyek póker kezek.
Mindent egybevetve, a közel évtizedes működés úgy hangzik, mint egy átütő siker, még ha könnyű is, hogy a kép az ügynökök, hogy egy bálna egy idő fogad a keményen dolgozó, az adófizetők pénzét esély. Department of Justice van a vádirat ellen, 34 egyének 23 vállalatok a kapcsolatot az online szerencsejáték-üzemeltető Legendák Sport, azt állítva, hogy azok vádolt volt kínál online, vagy telefonon sport fogadás a Costa Rica, Panama zöld a rulett. Most derült fény, hogy az álruhás FBI ügynök dolgozik az ügyön használt szövetségi alapok fogadnak a sportesemények, mint az egyik a taktika, hogy utolérjék az illegális szolgáltatók vörös kézzel esélye kezét texas holdem.