Legközelebbi kaszinó közelében anderson

sc

Clarion Játék, amely rendezi sok játék legsikeresebb nemzetközi üzleti események partneri SunTrust Robinson Humphrey, hogy leszállítsa az első TÍZ (A Végrehajtó Hálózat) a Befektetők Nap zajlik hétfő, Május 13, része az alakuló JÉG Észak-Amerika (Május 13-15, Boston, MA, USA) legközelebbi kaszinó közelében anderson.
SunTrust, a teljes körű szolgáltatást vállalati, illetve beruházási bank aktív szerte 14 nagy amerikai városokban dolgozik TÍZ hozni a világ, a befektetési, a szerencsejáték, fogadás sport -, média-közelebb egymáshoz annak érdekében, hogy megvitassák, fejlesztése, valamint vizsgálja a befektetési lehetőségeket sc. Elmagyarázza az elképzelés mögött az első TÍZ esemény, hogy színpadra a kontinens Észak-Amerika, Clarion Játék Dan Stone azt mondta: "mindig működik a partnerség, az ipari termel események szállít lehetőséget, hogy elősegítse az üzleti, mind a TÍZ Befektetők Nap sem kivétel. "A SunTrust lehetővé tette számunkra, hogy segédlelkész egy nap tanulás, hálózati, amely középpontjában a befektetési lehetőségeket, amit az egyik világ gaming legizgalmasabb piacokon. A C-Szintű stratégiai döntéshozók pedig azt hittem, a vezetők, akik része A Végrehajtó Hálózat jelentenek pontosan a megfelelő közönséget, hogy része legyen az első pályázati csak JÉG Észak-Amerikai Befektetők Nap legközelebbi kaszinó közelében albany ga.
A kezdeményezés már épített körül négy fő panel, mely portfólió menedzserek, majd vezető elemző a vezető vagyonkezelők, aki betekintést adjon a befektetési lehetőség keresztül az értéklánc van valami készség. A szakember a természet, a kezdeményezés szükségessé teszi, hogy meghívja-csak nyitott tagjai A Végrehajtó Hálózat, illetve a befektetők, akik benne vannak a JEGES Észak-Amerikában." JÉG Észak-Amerika (Május 13-15-én a Boston, MA, USA) meghaladta a pre-launch-előrejelzés a vezető kiállítók, támogatók, valamint a résztvevők a világ minden tájáról, amely megerősíti a részvétel hogy slots. Egy konszolidációs Clarion Szerencsejáték MINKET eszközök, hogy hozzon létre egy egységes nagy volumenű üzleti rendezvény, JÉG Észak-Amerika kiterjed a legfontosabb iparágakban sport fogadás, interaktív játék, esports, iLottery, valamint az affiliate marketing van valami készség. Hogy többet megtudjon a JÉG, Észak-Amerika, menj icenorthamerica.com hogy játékgépek. További információk a Befektetők Nap, lépjen kapcsolatba a [email protected] a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre van-e stratégia a rulett.