Póker szobák a közelemben

melhor app

ynn Macau Zrt elnök-vezérigazgatója, Steve Wynn (a képen) beismeri, hogy "zavart" arról, Macau szegény piaci teljesítmény eddig októberében póker szobák a közelemben. A legújabb elemző becslések szerint a piac széles csepp felett 20% a teljes évhez képest 2013 melhor app.

október de a póker para android. Össze vagyok zavarodva jelenleg a" Tisztelt Wynn mondta egy konferenciahívás a következő bejelentést a harmadik negyedévi eredményeket Wynn Macau anyavállalata, az USA-alapú Wynn Resorts Kft melhor aplicativo para aprender póker.
Az új szabályozás a dohányzás, a zűrzavar, a Hong Kong mostanában, az október hónap, természetesen a politika a központi kormány, hogy nagyon agresszív arról, hogy mi tűnt, hogy kötelességszegést, valamint a korrupció, a kormány hatást gyakorolt a Macau október – észrevettük, hogy" Tisztelt Wynn mondta melhor app. Ez rosszabb, októberben, mint azelőtt volt, október," hangsúlyozta.r Wynn ki: "nem tudom, ha ez egy szélroham, vagy ha az esős évszak, vagy hogy meddig fog tartani, de még mindig nagyon bullish a Macau." e is megjegyezte, hogy Wynn Macau tapasztalt egy "tökéletes vihar" októberében, amelyen a "legalacsonyabb tartani százalékos néhány hete, hogy valaha tapasztalt Kínában".nalysts Kenneth Fong, s Isis Wong megjegyezte, vannak kezdeti jelei a stabilizációs a piacon, a napi átlagos bevétel javítása, hogy MOP843 millió, a hét véget ért, október 26, ahhoz képest, MOP829 millió, a hét előtt.ased az ellenőrzések révén is október 26, Wells Fargo Securities LLC becslések október Macau szerencsejáték-bevételek csökkenése által közötti 20% - os, illetve 23 százalékkal, az év feltételek szerint egy megjegyzés is megjelent kedden.acau Titkára a Gazdaság, Pénzügy, Francis Tam Pak Yuen, figyelmeztette, hogy a kaszinó GGR októberben várhatóan további csepp megítélni, évről-évre, mint szeptemberben, amikor csökkent a 11,7 százalék. de a póker igazi végtelen pénz.