Játékgépek a palace station

új kaszinó megnyitása máltán

Kedden, a Sanya Közigazgatás Ipar Kereskedelem 'ideiglenesen felfüggesztett működés során a Bolondok' játék szobába, a Mangrove Tree Resort Világ Sanya-Öböl játékgépek a palace station.

Egy évvel később, az Állami Tanács kiadott egy dokumentumot hirdeti különböző módszerek, a turizmus fellendítése, beleértve kínál sport lottó, azonnali lottó, illetve a sportfogadás. Sanya Kultúra, a Sport Iroda igazgató-helyettes Chen Guangfa mondta a South China Morning Post, hogy a hatóságok vizsgálja, hogy a Bolondok tulajdonosai volt "megsértette a működési szabályzat." A nemrég megnyitott udvari bolond volt alapján működő rendszer, amelyben a játékosok nyeremény kifizetése a 'Mangrove Pontot, ami csak lehet váltani az áruk, a szolgáltatások a központban is.
Macau, az egyetlen Kínai területen, ahol kaszinó szerencsejáték megengedett, de Antaeus elnök Zhang Baoquan mondta a Reuters múlt héten, hogy az anyaország kormánya a "monitoring" udvari bolond, mint a "teszt." Zhang hozzászólások visszhangzott a tavaly Májusban által Hoffman Ma, helyettes elnöke a Siker Univerzum Csoport, aki azt állította, hogy a "kaszinó engedély ténylegesen jóváhagyott Hainan." Ma hozzászólás volt tagadta, hogy annak idején a Hainan népi Kongresszus elnöke Wei Liu Chang, aki azt mondta, hogy a tartomány az volt, hogy "nem nézi nyitó kaszinók-vagy más szerencsejáték tevékenységek, mint a lóverseny." Talán. Chen azt mondta, Mangrove Fa bizonyítvány engedélyezett műveletek "szórakoztató jellegű", de a szereplők úgy tűnik, hogy "túlment a hatálya, a szabályzat, szóval lezártuk." Egy Mangrove Fa szóvivője azt állította, hogy a kaszinó bár már "karbantartás miatt zárva" miatt egy rozoga légkondicionáló új kaszinó megnyitása máltán.

Ez is lehet igaz, szimbolikus értelemben, ahogy van, nem kétséges, bizonyos Mangrove Fa megbízók jelenleg izzad, mint a szemetek új kaszinó megnyitása illinois-ban. Csak 48 óra után híre ment, hogy egy 'casino bar' egy üdülőhelyen a Kínai Hainan tartomány futott 50 'készpénz nélküli' szerencsejátékok, helyi hatóságok, fogd be a művelet le. Caesars Entertainment, amely azt akarja, hogy egy Ázsiai kaszinó jelenléte, mint a Honey Boo Boo akar zsírt reggelire építése saját resort a Hainan a 2014 megnyitás dátuma. De 2009-ben 56 tagok a Hainan Tartományi Bizottsága, a Kínai népi Politikai Tanácskozó Konferencia javasolt vonatkozó korlátozások feloldása szerencsejáték elleni küzdelem érdekében földalatti üzemeltetők, illetve egy kis pénzt, hogy elhagyja Hainan új kaszinó megnyitása kentuckyban.