702 nyugati kaszinó út everett wa 98204

704 blackjack bíróság a west columbia sc

Hogy lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy csökkentsék a marketing költségek, business-to-business Napi Fantasy Sport cég GameDay Stúdió Kft.pedig szerencsejáték-vállalat, a Felsővárosban, Inc.gördül majd ki egy fehér címkén hálózati platform Európában. Gavin Dunne, társ-alapítója GameDay Studios, rámutatott arra, hogy a fehér címke hálózati platform Manager Párbaj, amely indul szeptember 10-én nem lesz, csak egy másik FanDuel vagy DraftKings, mivel az a célja, hogy a felhasználóknak a különböző white label partnerek, mind a vállalatok számára, hogy együtt játszanak, ugyanabban a versenyek megosztani bevétel 702 nyugati kaszinó út everett wa 98204.
A koncepció szerint Dunne, körül forog GameDay dolgozik, sportfogadás szereplők, szárazföldi szereplők, média csoport nagy adatbázis cégek kínálnak nekik új bevételi kereseti lehetőségek keresztül DFS 704 blackjack bíróság a west columbia sc. Felsővárosban, ami egy szakember ügyfél megszerzése a szerencsejáték, illetve más iparágak, másrészt biztosítja a minimum 3000 fizető ügyfelek havi, hogy elindítja a GameDay hálózati platform. Dunne azt mondta, a Külvárosban lesz az első, a partnerek száma hozzáadni a hálózathoz 71 kaszinó avenue-apollo bay. "Ez azt jelenti, hogy több versenyek adott otthont a különböző szolgáltatók által, kevesebb kockázat kitöltésével garantált versenyek miatt több a felhasználók a hálózaton pedig körülbelül 75% - os emelkedése a likviditás, mint egy önálló hálózati," Dunne mondta CalvinAyre.com van egy kaszinó a bahia principe akumal. Meglévő DFS vállalatok Európában kezdődött üzleti fogyasztó van egy kaszinó atlantiszon bahama-szigetek.
Azonban Dunne azt mondja, hogy "Most már fordult a B2B modellek, de anélkül, hogy a hálózat stílusú platform egyszerűen nem tudja, hogy ez a vonzó ahhoz, hogy nagy gazdasági szereplők, mert az egyes marketing tölteni, valamint az esetleges likviditási nem elég magas." Dunne nem tette közzé a tényleges bevételek között oszlik meg az Ír cég a dán társaság, mondván, hogy "bizalmas". Ő azonban rámutatott, hogy ez nagyon hasznos mindkét fél számára. "GameDay változik minden, hogy most hozza, hogy a piac egy üzleti modell, amely sokkal vonzóbbá, hogy a meglévő játékosok a szerencsejáték-ipar, amelynek keretében fog férni egy exponenciálisan nagyobb felhasználói bázis kontinensek között" - mondta van egy kaszinó a excellence punta cana.
"Ezek után mi (Gameday) remélem, hogy foglalkozik több partnerek, mint a Külvárosban, Inc.majd adjunk hozzá több márka a hálózat." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.