Kaszinó nyerőgép segítő munkaköri leírás

kihívások a szerencsejáték-ipar

Az amerikai részlege egyesült KIRÁLYSÁG-felsorolt exchange fogadási üzemeltető Betfair szerzett a HRTV lóversenyek televíziós hálózat, a Stronach Csoport kaszinó nyerőgép segítő munkaköri leírás.

Betfair TVG beleegyezett, hogy fizet $25m előre a jövőbeli kifizetések akár $47.8 m, attól függően, hogy a hatás az üzlet TVG versenyen fogadási kezelni kihívások a szerencsejáték-ipar. Az üzlet kitágul TVG verseny lefedettség hozzáadásával közvetítési jogokkal, hogy minden versenyen a pálya tulajdonosa által működtetett Stronach Csoport, beleértve a Santa Anita, Gulfstream Park, Pimlico, Golden Gate Mezőket, majd Laurel Park, egy hét éves időtartamra chalumeau de konyha geant kaszinó. Betfair úgy véli, hogy az ügy "erősíti a TVG képes vezetni elemi fogadási a speciális betét felhasználási platform várhatóan további reklám terjesztési lehetőségek." Az üzlet megszünteti a $4.3 m éves összeg TVG volt fizet a Stronach Csoport a közvetítés jogait kihívás rulett rainbow six ostrom. Betfair azt mondta, hogy a tranzakciós lenne eredmény-semleges az első évben, de accretive ezt követően. HRTV elveszett $3m 2013-ban a dollár bevételt 9.5 m kaszinó alkohol ár fülöp-szigetek.

Vissza a hazai piacon, Betfair már elszabadult egy új autóverseny-témájú TV reklám kampányt, hogy előkészítsék a terepet a következő havi Cheltenham Fesztivál kaszinó rue alfred kastler besancon. A érintse meg a Érintse meg Bumm hely által létrehozott WCRS, rendezte Papaya van Brent Bonacorso, majd kitágul a Betfair van Ez Play' marketing szöveg kaszinó rubin alec odpiralni. A helyszínen (megtekinthető alább) funkciók lovak vezetés rally autók, hogy a látszólagos gond, a zsokék ül a utasülések mint.

WCRS ügyvezető kreatív igazgató Leon Jaume azt mondta, hogy a helyszínen illik hát, hogy "a Betfair a világ, ping-pong játék lábasfejűek." Betair márka igazgatója, Mark Ody azt mondta, hogy "az emberek úgy vélik, sportfogadás, izgalmas, hogy a fogadás a Betfair még izgalmasabb. Az új csomag a hirdetéseket hoz ez az élet, egy nagyon jellegzetes, kellemes tevékenységben való részvétel módját." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.