A funkciója az

hogy a meghajtó csavar hatszögletű fej nyílás

Chia, valamint Seow ítélték, hogy öt év, egy év, illetve a részt a műveletben. A helyettes Ügyész Asoka Markandu mondta bebizonyosodott, hogy Toh közvetlenül felelős 420 a rogue chips, de azt állította, hogy ő legyen közvetve felelősségre a kaszinó összes veszteség, mivel lehet következtetni, hogy ő volt, vagy a mester hamisító vagy valaki, aki neki dolgozik közvetlenül a funkciója az.

A bíróság hallottam, hogy Toh Hock Thiam, 54, felvett, két társa, Seow Piak Hosszú, 65, Chia Wei Tien, 48, terjesztése hamis HK$1,000 chips, hogy több tucat futók, akik végül exchange őket a kaszinóban a cash-több mint egy 24 órás időszak November 2015-ig hogy a meghajtó csavar hatszögletű fej nyílás. "A hamis pénz a chips, hogy mind egyformák, egy következtetést lehet levonni, hogy a Toh vagy részt vesz az előállítása, illetve forgalmazása az összes hamisított készpénz chips, vagy volt kapcsolatban voltak, egy ismeretlen konzorciumi tag, aki gyártott vagy szállított a hamisított készpénz chips neki, hogy mások is benne az átverés" - mondta Markandu több sztrájk póker ultra deluxe.
A következő felfedezés, a csalás, Toh elmenekült, Malajzia, ahol felvette hatóságok kiadják több sztrájk póker online ingyen. A pénzt majd szállítani Seow, valamint Chia, aki jutalom a futók erőfeszítéseit multi-slot mobil legenda artinya. Minden kaszinók egy különleges készlet, zseton, egyedi állítsa be a biztonsági szempontok, a magas fényképészeti-minőség-design teszi őket nehéz hamisítani, a chips belül chips; micro-chipek, amelyek lehetővé teszik a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) több nyerővonalon 12-szer slot. Toh bűnösnek találták 13 számít folytató összeesküvés csere a hamis kaszinó zseton, a Marina Bay Sands a pénzt a következő tárgyalás a múlt hónapban.