Van egy kaszinó közelében fl t leesburgból

kaszinó közelében state college pa

Berjaya Corp (BCorp) nyert exkluzív 18 éves szerződést, hogy működik egy számítógépes lottón Vietnamban van egy kaszinó közelében fl t leesburgból. BCorp kifejtette, hogy a projekt, amely szintén magában foglalja leányvállalata, a Berjaya Sport-Totó (BToto), lenne által végzett Berjaya Gia Thinh Befektetési Technológia részvénytársaság (Berjaya GTI), a helyi médiában kaszinó közelében state college pa.

Berjaya GTI 51% - os tulajdonában Berjaya Lottón Vietnamban Ltd, amely 80% - os tulajdonában BCorp, valamint 20% - kal BToto. A projekt ára US$210.58 m. A projekt partner Vietnam Számítógépes Sorsolás Egyik Tagja Kft Felelősségű Társaság (Vietlott), része Vietnam pénzügyminisztérium kaszinó közelében szemet. george island. Vietlott jelenleg az egyetlen vállalat az országban megengedett üzletviteli az ágazatban. Berjaya GTI elvárja, hogy indítsanak az első játék, egy Lottó Jackpot játék, 2016 közepén, majd egy számjegyű játék ezt követően florida. BCorp azt mondta, hogy a projekt keretében Ho Chi Minh City, majd fokozatosan fedezi az országban öt éven belül, összesen mintegy 10.000 terminálok kaszinó közelében st pete. Kifejtette, hogy a befektetés szükséges a projekt által finanszírozott belsőleg generált alapok, illetve a kölcsönök több mint a projekt megbízatása fl.
BCorp mondta a 18 éves kizárólagos szerződést, a magas belépési korlátok, alacsony kompetitív nyomás a lottó üzlet biztosítja a stabil környezet növekedés Vietnamban. kaszinó közelében szemet. paul minnesota.