Itm póker

a ye

Ez messze a korai hónap 2017-ig, amikor a Bloomberg megjegyezte, hogy egy ideiglenes kaszinó melynek belsejében egy bevásárlóközpont — látszólag, hogy a vonat kereskedők, míg a fő kaszinó épült — volt, ami több, mint a fele a bevétel a 16 VIP asztalok, mint a Wynn Macau ez 178 magas tétes asztalok a világ legnagyobb szerencsejáték-központja itm póker.

Császári Pacific Nemzetközi, fejlesztő, az Imperial Palace Casino az amerikai Csendes-óceáni sziget, Saipan, írt egy $415.3 millió veszteség 2018, hivatkozva a drámai visszaesése VIP bevétel a ye. Lezárás a reptérre jelent, mint nem is magánrepülőt, hogy hozzáférjen a sziget, amely az egyik a TŐLÜNK legtávolabbi területek, valamint a kaszinó röviden a működésüket, teljesen ye kaszinó kamiah-t.
Decemberben, a cég azt mondta volna, hogy sue-nak nevezett rumormongers a szociális média, aki azt állította, ez volt a "csődbe," lerántja a javaslat, mint a "rágalmazás, hamis hír." Miután biztosította a második kiterjesztés a projekt befejezéséhez, Császári azonnal elbocsátották 80 munkások, annak ellenére, hogy hibás a késedelem a "hiányzik a képzett munkaerő." Korábban ez a hónap, a hét Kínai munkások indított jogi eljárást a cég ellen, azt állítva, hogy "tudta, vagy legalább felelőtlenül figyelmen kívül hagyni, hogy" illegális gyakorlat, amelyet az építési vállalkozók, akik azzal vádolták, nyomja meg a-támadtatok munkavállaló a kényszermunka id. De a cég azt mondta, az is elütötte a jóllakottság javíthatatlan high-roller tartozások, amelyek már arra kényszerítették, hogy írja le több mint $624 millió a funkciója az.