A party poker jogi amerikai

chien egy rulett en bois

nemzetközi Államok-alapú kaszinó üzemeltető MGM Resorts International bejelentette, hogy a múlt héten a találkozó Atif Rafiq (a képen), mint a cég elnöke, kereskedelmi, növekedés. Az új szerep bejelentette, hogy az Úr Rafiq az "összhangban" az elvek, az MGM 2020 terv, egy vállalati szintű kezdeményezés, amely az MGM Resorts bejelentette, hogy centralizálni a vezetés annak érdekében, hogy javítsák a jövedelmezőséget.r Rafiq fogja jelenteni, közvetlenül a vállalat elnök-vezérigazgatója, Jim Mürren. Az MGM Resorts a szülő a Macau-alapú kaszinó üzemeltető MGM Kína Holdings Ltd.i-edik ügyfélre az új szerepet, mint egy vezető kereskedelmi tiszt Úr Rafiq lesz "dolgozzon ki új ügyfél élmények", beleértve a dob digitális vállalkozások további különbséget MGM Resorts, a múlt héten a cég bejelentése szerint. Azt is meg fogja felügyelni az MGM Resorts jelenlegi bevételi források - beleértve a kereskedelmi, digitális, értékesítési, marketing–, hogy velük együtt "egy egységes stratégia, amely lehetővé teszi a hatékony, gyors, innovatív növekedés".
Az MGM Resorts egy tiszta út felé növekszik a felhasználói élmény, a digitális átalakulás, valamint Atif az a vezető a megfelelő időben" - mondta Mr Mürren a nyilatkozatot tartalmazza a cég közleménye a party poker jogi amerikai. #8220;végeztünk a kimerítő keresés tudjuk, hogy meg kellett találnom valakit, nem csak a digitális átalakulás tapasztalat, hanem egy üzleti vezető, bizonyítottan képes lefordítani a feltörekvő fogyasztói magatartás stratégia, valamint a bevételek növekedését" - tette hozzá.r Rafiq legutóbb szolgált alelnöke, a csoport, illetve vezető digitális tiszt a Volvo Cars szerint a kaszinót üzemeltető nyilatkozata chien egy rulett en bois. Tisztelt Rafiq van leírva, mint egy veterán "Szilícium-Völgy", valamint a korábban birtokolt több vezetői szerepek a cégek, például a McDonald ' s, az Amazon, a Yahoo!Az AOL főnök aranyoskám slot canyon túra. Előtt, hogy a pozíciók tartott technológia birodalom, Mr Rafiq működött, mint egy pénzügyi elemző, a Goldman Sachs chien jouant au póker tabló. Az építőkockák a digitalizálás – a felhasználói élmény, design and technology – aknáztunk ki a vállalatok, mint az Airbnb, WeWork meg Über, hogy forradalmasítani a terek.

Meg kell vacakolni a fogyasztói magatartások belül a látnivalókat, ezeket ugyanaz építőkövei, hogy növekszik az új utakat," Tisztelt Rafiq kijelentette..