Kilátás a helyet hollywood kaszinó-amfiteátrum

kilátás a kövekről műsoridő

Wynn Macau volt a nagy nyertes között kaszinók Macau, a harc a bruttó szerencsejáték-bevételek fölény az első negyedévben kilátás a helyet hollywood kaszinó-amfiteátrum. Valahol a Las Vegas-i, Steve Wynn valószínűleg töri a vidám nevetés az. Szerint Jornal Tribuna de Macau, Wynn Macau lett az első a bruttó szerencsejáték-bevételek január-Március ebben az évben, gereblyézés MOP9.7 milliárd forint (1,2 milliárd dollár), majdnem MOP1 milliárddal több, mint a második helyezettet Galaxy Macau, amely kiérdemelte MOP8.88 milliárd bruttó szerencsejáték-bevétel az első három hónap az évben kilátás a kövekről műsoridő. Jön a harmadik volt SJM a Gazdaságok Grand Lisboa a MOP8.6 milliárd, majd Melco Korona Város az Álmok a MOP8.2 milliárd, valamint az MGM Kína Holdings Ltd.a MOP8 milliárd.Észrevesz a közelében, a második a negyedik helyen?Ez arra utal, erős verseny, amely megváltoztathatja az adott hónapban, valami, ami ösztönözte Macau, hogy a megkérdőjelezhetetlen szerencsejáték fővárosa a világ hálószobádba deuren op slot hittem.

Bizonyíték abban rejlik, hogy a kaszinók, aki nem is a top 5-pénzt keresők a 2013 első negyedévében még mindig azt mutatta, hogy néhány lenyűgöző bruttó szerencsejáték-bevételek hogy elijesztettem. A Velencei Makaó, amely kész a hatodik a listán, tok haza MOP7.3 milliárd, míg a másik a Galaxy Szórakozás tulajdonságok – StarWorld – követte MOP5.86 milliárd hálószobádba át deur op slot hittem.

Annak ellenére, hogy Wynn Macau írt, mint a király a kaszinók Macau, Wynn Resorts még ötödik helyet a piaci részesedések a szerencsejáték városban, részben azért, mert csak egy kaszinó a város képest több a riválisok hogy elijesztettem. Ez a cím birtokában SJM Gazdaságok a 27% - os piaci részesedés az erőt, hogy a legtöbb kaszinó Makaón. A másik oldalon, Wynn Macau csak a sor 11 százalékos a piaci részesedése a Márciusi alacsonyabb, mint a második helyezettet Sands Kínai 21 százalékos részesedéssel Galaxy Szórakozás egy 18 százalékos a részesedése hálószobádba betekenis deur op slot. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre mit mond a blackjack.