A szerencsejáték számlálók világ legnagyobb keresztrejtvény

póker jeux gratuit en ligne

Miután a partneri helyi közművek szállító NV Energia majdnem egy éve, Las Vegas-állítólag, ma már a legnagyobb város az Egyesült Államokban, hogy a kormány létesítmények, az utcai lámpák powered kizárólag energia származik megújuló forrásból. Egyik jelentése szerint a Las Vegas Review-Journal újság, a város felett 583,700, hogy az ember képes arra, hogy a bejelentés után Boulder Napenergia azt, ami NV Energia nagy napelem-panel közelében található Boulder City a délkeleti sarkában, Nevada, kezdte meg működését a múlt héten.

Az újság arról számolt be, hogy az energia a Szikla Napenergia azt, hogy kombinálni származó egyéb "zöld" források, például a geotermikus kisebb napelemek túloldalán található a Las Vegas-ellátása 100% - a a város önkormányzati hatalom. "Mi lehet dicsekedni, hogy a város, a város, Las Vegas, az egyik a kevés város van az egész világon, hogy büszkélkedhet segítségével mind a hatalom a "zöld" forrás" - mondta Carolyn Goodman, a Demokratikus polgármester a Las Vegas-ban a szerencsejáték számlálók világ legnagyobb keresztrejtvény. A Las Vegas Review-Journal arról számolt be, hogy a bejelentés jelzi a befejezése, hogy egy közel-évtizedes terv a Clark Megyei város átmenet a "zöld" energia, ami azóta mentett helyi adófizetőknek körülbelül 5 millió dollár egy évre csökkent energiafelhasználás több mint 30% póker jeux gratuit en ligne.

Goodman is állítólag kijelentette, hogy Las Vegas-ban lett a "világ vezető fenntarthatósági" most kombinációjának felhasználásával közvetlen generáció hitelek energia több mint 140 felszereltség keresztül megújuló energiaforrás póker jeux 94 pour cent. Az újság arról számolt be, hogy egy része a megtermelt energia a Szikla Napenergia-én van előirányozva, a város, amely ráadásul felhívja a hatalom egy sor fa alakú napelemek található, a kormány plaza, valamint a gyűjtemények elhelyezni a városi park, valamint a tetőn a városi épületek. Amellett, Las Vegas, hogy kiegészítse ezeket a műveleteket az elején felhívni a villamos a közelben Hoover-Gát végéig a következő évben.
Pat Egan, Senior Alelnöke a Las Vegas-alapú NV Energia hirdette, hogy a cég folyamatos csökkentésére irányuló erőfeszítéseit, hogy a kölcsönöket a szén, amely jelenleg mintegy 8% - a generáló források képest 74% - át a földgáz, miközben a "zöld" források állni a 18% - ot póker jeux en ligne gratuit. A cég, amely leányvállalat, a Berkshire Hathaway Energia, részletes, hogy a Szikla Napenergia-én Boulder Solar II felszereltség funkció 150 megawatt napelem rendszer nem képviseli a 13-hálózatra kötve napenergia erőforrás. "Amikor azt mondjuk, hogy valami történni fog, meg fog történni," Goodman mondta az újság. értesítés a barlang au póker.