Hogyan kell fogadni a craps

hogyan kell mosni szerencsejáték pénzt

Ez egyszerűen nem elég jó" - tette hozzá.r Bugno továbbá azt mondta, IGT volt egy nagyon jelentős pozíciót Ausztráliában, de az "elmúlt idők a szervezet részben eltévedt" hogyan kell fogadni a craps. Az Ainsworth-Novomatic M&A tevékenység, hogy valószínű nem változik a táj, az Ausztrál piacon hogyan kell mosni szerencsejáték pénzt. lobal játék szállító Nemzetközi Játék Technológia Plc (IGT) lesz a "szem" a bővülő Ázsiában, Ausztráliában, de nem lát előnyeit bármely egyesülés, valamint beszerzési (M&A) az ügylet a régió, azt mondja, a cég ügyvezető igazgatója a nemzetközi, Walter Bugno (a képen) honnan tudjuk.
Ázsia azért, mert súlyosan alulreprezentált, soha nem volt a hangsúly, vagy a két örökség vállalkozások" - magyarázta.e utaltam, hogy a két vállalat alakult IGT Nyrt: Nemzetközi Játék Technológia, a Nevada-alapú beszállító nyerőgépek, Olaszország-alapú lottó berendezések szakember GTech Gyógyfürdő ha a pénznyerő automata meleg. Úgy érezzük, alulreprezentáltak Ázsia – egy-jegyű [piaci részesedés tekintetében] Ázsiában alapján a becslés, a számokat látunk honnan tudom.
Elindultunk, hogy a program a tavalyi év végén pedig számítunk rá, pozitív fejlődés az egész 2016." r Bugno azt mondta, a cég látta, hogy a kis részesülhetnek egyesülés vagy felvásárlás Ausztráliában, hozzátéve, hogy ő nem várja el, hogy a piac követő változás a potenciális üzlet között, Ausztrália-alapú pénznyerő automata kávéfőző Ainsworth Játék Technológia Kft., valamint az Osztrák játék berendezések készítő Novomatic AG ha van egy jó pókerben. Az új IGT eredményezett egy US$6.4 milliárd egyesülés befejezett április 2015-ig honnan tudni. Mit kell hozni a piacra a library; ez soha nem történt hogy ha a játékgép hit. Soha nem volt a hangsúly azon a piacon, talán azért, mert kicsi volt, talán azért, mert soha nem fejlesztett játékok Ázsia szem előtt először is," mondta.p ár bemutatása, Mr Bugno azt mondta, hogy a cég arra számít, hogy hozza a piacra, több új termék a következő hat hónapban, ami már kifejezetten az sem, Macau, vagy a szomszédos Ázsiai piacokon, mint például Szingapúr, Malajzia, Fülöp-szigetek honnan tudjuk.
Ez egy fontos piac, de a piaci részesedése nem olyan, mint kellene" - mondta az ügyvezető, hozzátéve, hogy IGT egy 11%-os piaci részesedése Ausztráliában.e egészül ki: "van egy nagyon elkötelezett szervezeti struktúra ..., illetve a program célja, hogy a vezetés egy fordulatot a sorsa az IGT Ausztráliában hogy m.2 slot támogatja nvme. Novomatic nem volt jelen [Ausztrália], így hatékonyan mi lenne a versenyben, hogy az azonos méretű" - mondta az IGT ügyvezető.insworth Játék részvényesek várhatóan szavazás javasolt eladó egy 52.52 százalékos részesedést a társaság Novomatic június 27 kaszinó fél bérleti houston tx.