Legnagyobb póker versenyek a világ

legnagyobb póker versenyek kanadában

lenne kétharmada, vagy a 66 százaléka, 34,000 Macau kaszinó munkavállalók azt mondta, hogy válaszolt, hogy egy felmérés megbízásából a város szerencsejáték-üzemeltetők "támogatás a megtartása, fejlesztése, a dohányzás lounge belül a kaszinók", jelentették be kedden.összesen 81 százaléka a válaszadók, hogy a közvélemény-kutatás azt mondta, hogy játék személyzet, a fennmaradó 19% - a non-gaming alkalmazottak legnagyobb póker versenyek a világ. A válaszadók tartalmazza a nemdohányzók, valamint a dohányosok, a casino szolgáltatók továbbá azt is, hogy a közös nyilatkozat kedden. Nemzetközi szakmai szolgáltatások cég KPMG végzett a kutatás, GGRAsia tanult legnagyobb póker versenyek kanadában. A kutatók azt is, hogy a megkérdezett a attitűdök kaszinó ügyfelek.

Amíg a szolgáltató támogatja a Macau SAR kormány a Dohányzás-Ellenőrzési jár, mint az egészsége a munkavállalók, mind az ügyfelek kiemelkedő jelentőségű, egyesül a stand, hogy a dohányzás helyek mecénások fenn kell tartani, valamint, hogy gondosan mérlegelni kell, hogy a következménnyel jár, hogy egy beiktatását a javasolt törvény volna," a piaci szereplők azt mondta, a keddi nyilatkozata.ccording szabály, hogy a változások életbe léptetett tavaly októberben, a dohányzás, a kaszinó fő padló Macau jelenleg csak engedélyezett repülőtér-stílusú zárt dohányzó helyek, amelyek nem tartalmaznak játszóasztalok vagy játékgépek a legjobb játékgépek minden idők. Elszív egy cigarettát, miközben a szerencsejáték jelenleg még szabad a VIP szobák.nem Tang, egy elemző a Deutsche Bank AG, mondta egy megjegyzés: a január, hogy a dohányzási tilalom a Makaói high roller területeken lehetett látni VIP GGR ősszel 15% - kal a legjobb játékgépek fremont street.
Mivel a törvényt a dohányzás-ban lépett hatályba, október 6-án 2014, informális visszajelzéseket a dohányzás lounge az alkalmazottak, mind az ügyfelek ugyanúgy nagyrészt pozitív", a szereplők mondta.ccording, hogy a felmérés, 47% - a VIP-ügyfelek, illetve 31% - a tömeges ügyfelek "érintett, hogy egy teljes dohányzási tilalom lesz káros hatással a foglalkoztatás, Macau gazdaság általában". Makaói szemben erős szembeszél, valamint bemutatkozik további korlátozás, hogy lehet, hogy többet ártunk a gazdaság gondosan mérlegelni kell, különösen, ha alternatív megoldások állnak rendelkezésre, beleértve kínál ügyfél választása keresztül önállóan szellőző dohányzás társalgók," tették hozzá.parázs a kaszinó munkás lobby csoport Élvonalban Makaó Játék elismerte, hogy a hét elején, hogy a különböző nézetek között a munkavállalók tekintetében a dohányzás igénybe a legjobb játékgépek közelben. Lei Kuok Keong, alelnöke Élvonalban Makaó Játék, mondta portugál nyelvű újság Jornal Tribuna de Macau, hogy a társulási volna elvégezni saját felmérés között kaszinó munkavállalók..