Mennyi gionee p12 slot

mennyi gionee s10 nigériában slot

iGaming Akadémia csatlakozni az EY új iGaming masterclasses EY pedig iGaming Akadémia közösen ajánlatot világszínvonalú képzés szakértelem iGaming szakemberek Máltán mennyi gionee p12 slot.
Az együttműködés megjelenik egy sor Masterclasses zajlik, kezdve November 2018-a Compliance Masterclass mennyi gionee s10 nigériában slot. Jaime Debono, Ügyvezető Igazgató az iGaming Akadémia, elmondta: "örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ez az új együttműködés, valamint várjuk szakemberek szerte az ipar számára, hogy mi ígéri, hogy egy rendkívül tanulságos, gyakorlati sorozat masterclasses a EY." Rajz EY különleges szakértelem compliance & üzleti tanácsadó, a globális iGaming szektor, valamint a joghatósága alá tartozó-konkrét feladatokat, a Masterclasses fog működni, mint egy értékes tudás medence egy egyre bonyolultabb táj mennyi gionee telefonok slot. Ronald Attard, Ország Ügyvezető hozzátette: "örömmel jelentjük be, ez az együttműködés a iGaming Akadémia a legjobb módja annak.

A szélesebb feladata, hogy a vonat a jövő vezetői, mi EY Málta üdvözöljük a lehetőséget, hogy megosszák az iparág betekintést az iGaming ipar várom, hogy támogató vállalkozások Máltán, majd Európa-szerte." További részletek, beleértve a foglalási információ szeptember 2018 van Compliance Masterclass, lásd igacademy.com írjon [email protected] vagy a hívás iGaming Akadémia iGaming Akadémia előírja, megfelelés, készségek, képzés, tanfolyamok az iGaming ipar hogy megnyerje a nagy szerencsejáték. 20,000+ a tanulók volna eLearning Kurzusokat, Masterclasses, valamint egyedi műhelyek, valamint azt is előírják, hogy a saját LMS Tanulás Irányítási Rendszer a legjobb módja annak. Része A Conexus Csoport, a képzés által megbízott vezető online szerencsejáték and casino vállalkozások, szakemberek worldwide.igacademy.com a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogy megnyerje a nagy pénz.