Hogyan át a zynga póker zseton

hogyan kell a tulajdonjogot a gyémánt kaszinó

London, Március 16 2016 – Virtuális játékok szakember Kiron Interaktív kínál a népszerű virtuális sport termékek a platform a fickó szállító Betinvest hogyan át a zynga póker zseton. Az új megállapodás értelmében Kiron portfólió játékok gördült ki, hogy sportfogadás ügyfelek a nemzetközi szállító egyetlen tárca, omni-csatorna alapján hogyan kell a tulajdonjogot a gyémánt kaszinó. Használja a kombinált Betman online kiskereskedelmi játék szerverek, Kiron nyújt a programcsomag játékok Betinvest ügyfelei Kelet-Európában, Afrikában, Latin-Amerikában pókeres kifejezés. Steven Spartinos, társ-VEZÉRIGAZGATÓJA Kiron, azt mondta: "nagyon örülünk, hogy aláírt a Betinvest, s izgatott a lehetőség, hogy a partnerség bemutatja mindkettőnket.
"Betinvest számos, az ügyfelek, különösen a FÁK, aki szerintünk részesül a telepítési költség-hatékony, még a prémium virtuals termék hogy egy gereblye. Szergej Efimenko Betinvest IGAZGATÓJA, mondta: "Kiron játékok egy nagy mellett a platformra, majd ügyfeleinknek, valamint a játékosok még több választása egyre fontosabb függőleges póker terminológia szerint a fegyver.

"A zökkenőmentes integráció Betman biztosítja, akkor képes lesz arra, hogy csatlakoztassa a játék azonnal, hogy mindkét meghajtó további tölteni, valamint javítja a lemorzsolódás." A JÉG a múlt hónapban Kiron bemutatta számos új termékek, valamint a frissítéseket, hogy a meglévő virtuális racing termékek, hogy nekik a legnagyobb portfólió prémium virtuális sport termékek a platform póker kifejezés alatt a fegyvert. Arról, hogy Kiron Interaktív Kiron Interaktív 2001-ben alapított, piacvezető szállítója a virtuális játékok szerencsejáték rendszerek a globális szerencsejáték-ipar konyha.
A virtuális játék termékek sikeresen telepített át számos engedély platformon, beleértve az internet, mobil, műholdas adás, WAN/LAN hálózati környezetekben, játékgépek műhely svédasztalos crown kaszinó. A legújabb animációs bizonyult szerencsejáték rendszerek, Kiron megoldások nőttek, hogy a vezetők a saját területén konyha eredeti óriás slot 2 szelet pirítós. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.