South point kaszinó nyitva

south point kaszinó nyitva

Annak az esélye, úgy tűnt, halmozott ellen a Raiders mozgó Vegas után milliárdos Sheldon Adelson hajtva a 650 millió ígéretét, hogy az épület a stadionban. A nyilvános vissza a elkövetése $750 millió stadion szerint a LSVA, a megnövekedett gazdasági tevékenység, munka, látogató utak, illetve a hozzá kapcsolódó kiadások, adó-bevételek, valamint egy új szórakozás helyszíne.

A tervezett 65,000-ülés kupolás stadion, hogy a város tulajdonában south point kaszinó nyitva. De miután a Raiders bemutatta a $1 bérleti szerződés, ami nem igényel Adelson tárcáját, a Velencei, majd a Palazzo tulajdonos segítette.
Közben, ami miatt rengeteg címlapra, az LVSA azt mondta, hogy ez nem releváns, mivel a város nem bírja a lakbér, a stadion ", mert ez veszélyeztetné az adó állapotát a kötvények" által kiadott a kormány south point kaszinó nyitva. A Raiders lenne az alap a fennmaradó $1.15 milliárd keresztül finanszírozási állítólag támogatta a Bank of America állomás kaszinó 50 no deposit pörgetések. "Az az érzésem, hogy a jóváhagyást valószínűleg jön . Korábban azt feltételezték, hogy Davis kellett volna a részleteket, az áthelyezés, megoldották bemutatása előtt az ügyet, hogy az NFL-ben. .bizonyos körülmények között," LVSA Elnöke Steve Hill-mondta a Las Vegas Review-Journal állomás kaszinó 25 ingyenes pörgetések nem betét. A következő LVSA találkozó április 20.