Vedd fel a legjobb pókerarca

a póker arc

Mivel továbbra is a thrash ki a különös szabályokat tartalmazza, Japánban jön Integrált Resort Végrehajtási Bill, a kormányzó Liberális Demokrata/Komeito koalíciós kormány, a Miniszterelnök, Shinzo Abe (a képen) állítólag javasolta, köztük egy regény anti-függőség intézkedés.
Szerint csütörtök jelentés A Japan Times című lap, a törvényhozók nemrég azt javasolta, kihasználva az integrált áramkör chip kormány által kiadott A Száma, személyi igazolvány, hogy korlátozza a Japán polgárok minden élő külföldi állampolgárok az ország tíz kaszinó kirándulások havonta. A tervet állítólag felhívja a leendő játékosoknak, hogy csak akkor engedélyezhető, három látogatások több mint hét bármely egymást követő napon, míg egy hónap lenne meghatározni, mint egy megszakítás nélküli, 28 napos időszak.

Az újság arról számolt be, hogy a Liberális Demokratikus/Komeito törvényhozók továbbá miatt javaslom, méretének korlátozása, a játék szót, minden új kaszinó körül 161,458 sq ft, míg kimondják, hogy ezen a területen lehet, hogy nem minősül több, mint 3% - a fejlesztés teljes alapterület vedd fel a legjobb pókerarca. Bár a legtöbb kaszinó szerencsejáték jelenleg illegális Japánban, a törvényhozók, a konzervatív Liberális Demokrata Párt, a szövetségesek ellentmondásosan ratifikálta az, amely lehetővé teszi az Integrált Resort támogatásáról szóló decemberében 2016 a póker arc. Ez a jogszabály keresztül az Integrált Resort Végrehajtási Bill reméli, hogy segítsen vonzza a külföldi turisták által legalizálják akár négy integrált casino resorts mely szálloda, üzletek, konferencia terek különböző helyszíneken szerte a sziget ország 500 dollár nyerőgép nyertesek. A Japan Times arról számolt be, hogy a kormány most abban a reményben, hogy a Beépített Resort Végrehajtási Bill egy szavazás előtt a nemzet 465-ülés képviselőház által a Március vége, de vár merev ellenállás néhány Komeito törvényhozók, valamint az ellenzék tagjainak Japán Kommunista Párt, Demokrata Párt. 500 ept kerámia póker zseton.