Hogyan írjuk le a szerencsejáték nyeremény

hogyan írjunk le adósság

A törzsi kormányoknak általában nem kap támogatást a helyi adóalap hogyan írjuk le a szerencsejáték nyeremény. Bizonyos törzsek tartotta alkalmazottak a bérszámfejtés során, a kezdeti leállások, de sokan adományozott romlandó ételt a rászorulóknak.

NEKÜNK törzsek sürgősen szüksége van egy pénzügyi segítséget a szövetségi kormány, miután kaszinók, illetve más pénzt, hogy a műveleteket hirtelen bezárták a koronavírus járvány szerint a Harvard Egyetem tanulmánya hogyan írjunk le adósság. ez a politika az önrendelkezési keresztül önálló kormányzás, tényleg működik." A Harvard projekt mondta a pénzügyi hatása a járvány fenyeget három évtizeddel ér, a gazdasági fejlődés, a törzs jelentése szerint a Harvard Vörös újság mennyi pénzt hozni. "Amikor a koronavírus fojtott le ezeket a törzsi bevételek, úgy fulladt ki a bérek, juttatások, valamint a foglalkoztatás a sok ember, mind az Indiai, mind a nem Indián." A teljes $2,2 ezer mentességet a legutóbbi Koronavírus Támogatás, a Megkönnyebbülés, a Gazdasági Biztonság (kit ÉRDEKEL) Törvény tartalmaz néhány 8 milliárd dollárt a törzsek hogy a craps asztal. Alapján néhány előzetes modellezés, úgy becsüljük, hogy a törzsi vállalkozások plusz törzsi kormány műveletek, az összesített figyelembe a foglalkoztatás mintegy 1,1 millió ember, s valamivel több, mint 900.000 azok a munkavállalók, vagy a nem-Indiánok," Kalt kiderült mennyi pénzt hozzon kaszinó. Vannak 574 államilag elismert törzsek az usa-ban.

A törzsek, valamint a régiók együttesen elveszítheti több mint $127 milliárd éves kiadások áruk, illetve szolgáltatások esetében az 1.1 millió munkahely, illetve $49.5 milliárd bérek, juttatások, a munkavállalók, a Harvardi kutatók szerint a levelet mennyi pénzt fogadni a blackjack. Nem vagyunk tisztában egyetlen törzsi kaszinó, például, hogy az kinyitni az Egyesült Államokban," Kalt-mondta. A törzsi kormányoknak elveszítheti több milliárd dollár bevételt a zárt játék tulajdonságok, illetve más korábbi forrásai, a kutatás hozzá a kaszinó alcala de henares a tripadvisor. Ugyanez vonatkozik sok nem-játék vállalatok számos törzsi kormányzati programok." A törzsek függ mind a vállalati, üzleti bevételek a kaszinó bálterem tucson az 85713.