Vörös sólyom kaszinó holnap is nyitva

vörös sólyom kaszinó büfé nyitva

Republikánus tisztviselők volna ellenállni egy adóemelés, hogy segítsen a költségvetési most figyelembe véve, a terjeszkedés a szerencsejáték, a harmadik alkalom, bővítésre kerülne sor, az elmúlt hat évben. Joe Scarnati, a Szenátusi Elnök úr kijelentette, hogy a szerencsejáték számlákat nem úgy tűnik, mint egy nagy ötlet volt, amikor bemutatták hónappal ezelőtt vörös sólyom kaszinó holnap is nyitva. Mark Nicastre, a szóvivője, Farkas kijelentette, hogy a terjeszkedés a szerencsejáték kell összekeverni a hosszú távú fenntartható bevételi forrás, ami teljes mértékben javítani a hiány.

A bill Ward is tartalmaz, amely lehetővé teszi kaszinók biztosítani állomás játékgépek a fogadási szalonokban a versenypályákon. Egy következtetést kell a reform, az alkohol, valamint a költség vezetők, mint például a nyugdíjrendszer meg kell vitatni, valamint nézi játék vörös sólyom kaszinó büfé nyitva. Egy másik számlát Képviselő Nick Kotik a játékgépek elhelyezni a hat nemzetközi repülőterek az állam vörös sólyom kaszinó egy rezervátumban.

A képviselő-testület a Pennsylvania már egy részleges leállás több, mint három hónap, mint a kormány, amely által ellenőrzött republikánusok, ellenállt a kérelem által Kormányzó Farkas adók emelése. Azonban sokan úgy érzik, a bevételek ebből csak minimális, a közvetlen kifejezés. Farkas nyitott tágulási a szerencsejáték ha az opció szerepel egy átfogó csomag, amely megoldja a hosszú távú hiány, amely már várhatóan az adminisztráció, mint, hogy több milliárd dollárt. A törvényhozók a demokratikus oldalon még nem tárt fel a támogatást, vagy ellenzéki elektrisch foglalat op glazen deur.