A kaszinó lakás eladó

ingyenes online slots kaució nélkül

LeoVegas alkalmazta egy kaszinó, sportfogadás engedély a natív Svédország a kaszinó lakás eladó. Az online üzemeltető állítja, az alkalmazás része a "növekedési stratégia", amely eléri a bevétel €600m ($691m), míg az EBITDA €100m ($115m) 2020-ig ingyenes online slots kaució nélkül.
Bővül a szabályozott piacok vonzó LeoVegas, mint generált 39% - a nettó szerencsejáték-bevételek (NGR) tőlük alatt a második negyedévben. Mint Svédország bruttó szerencsejáték-bevétel elérte a $1.87 milliárd 2017-ben, ez biztosítja a tökéletes újonnan újra szabályozott piacon LeoVegas bővíteni.
Gustaf Hagman, a Csoport VEZÉRIGAZGATÓJA elmondta: "úgy gondoljuk, hogy nagyszerű lehetőségeket tovább növeli piaci részesedését a svéd piacon. LeoVegas egy cég működik, több szabályozott piacok, ezért a megfelelő eszközök, tudás, hogy megteremtse a fenntartható erős növekedést."Az üzemeltető is hangsúlyozta, szabályozott piacok ajánlat "nagyobb lehetőségeket" mivel lehetővé teszi, hogy a helyi kínálatát, mind a marketing, a felhasználói élmény, ami LeoVegas potenciálisan teljesíteni hatékonyabb, mint a nem-natív versenytársak ingyenes online játékgépek bónusz körök.

LeoVegas is ígéretet tett arra, hogy kihasználja a felelős gaming platform, LeoSafePlay, hogy segítsen bizonyítani, arra vonatkozó kötelezettségvállalását, hogy teljesíti a "kiterjedt licenc követelményei" kapcsolatos felelősségteljes szerencsejáték online ingyen nyerőgép letöltés. Felelősségteljes szerencsejáték a fókuszpont Svédország jelenlegi újra rendelet, működési engedéllyel rendelkező kérelmező köteles felajánlani az önkizárás, kövesse szigorúbb fogyasztóvédelmi irányelvek, aztán nézd meg, miután probléma játékosok ingyenes online játékgépek letöltés. Az üzemeltető, hogy a nyereség egy svéd licenc számíthat arra, hogy fizetni egy 18% - os adó után az új szabályozás jöjjön a helyére január 1-jén 2019. a póker linea con amigos.