Sharon stone oscar-díj kaszinó

legjobb póker szoftver mac

Kaszinó szerencsejáték-szolgáltató rendszerek Paradicsom Szórakozás Korlátozott nyújtott Interblock d.d., elektronikus tábla fejlesztő játék termékek, licenc használatára vonatkozó bizonyos szellemi tulajdon a nem-élő multi-gaming gépek Makaón.
A licencszerződés, a vállalat bejelentette, ad Interblock nem kizárólagos jogok hogy "bizonyos szellemi tulajdon" használt Ázsia szerencsejáték mekka. A megállapodás, Paradicsom, Elnök, Ügyvezető Igazgató Jay Chun azt mondta, hogy "Kihasználva Interblock kiterjedt értékesítési hálózat, múlttal, valamint kereskedelmi szakértelem, bízunk benne, hogy az együttműködés jelentősen fellendíti az értékesítési engedéllyel rendelkező szerencsejáték-gépek, valamint felgyorsítja a penetráció nem élő multi-játék Makaón." Interblock meglévő luxus játék termékek, szolgáltatások állnak rendelkezésre 166 joghatóságok világszerte sharon stone oscar-díj kaszinó. Interblock Alelnöke, Ázsia, Michael Hu-mondta a megszerzése, a szellemi tulajdon jogokat, a megállapodás értelmében "nem csak cementek a vezető piaci pozícióját, de az is kikövezi az utat, hogy a hozzáférést a Macau piacon." Paradise-nak azt mondta, egy profit az első fele 2018 után beszámolási veszteséget 4.4 millió dollár az előző év azonos időszakában legjobb póker szoftver mac.
A társaság bevételei január-június nőtt évről-évre, 31% - kal, hogy eléri a $39.28 millió, míg az értékesítés játék berendezések-kal nőtt, 170.2% - kal nőtt az előző év azonos időszakában, így a $ - nek 6,47 millió. Ez jelentős növekedés a $2.39 millió az első negyedévben a múlt év szerint, hogy a Paradicsom legjobb póker szoftver pokerstars. A megállapodás Interblock összhangban van a Paradicsom tervezi, hogy bontsa ki a kaszinó műveletek Makaón. Eltekintve a két műhold kaszinók a különleges közigazgatási terület, Paradicsom néz ki, hogy megszerezzék egy kaszinó engedély, ha ezek adják ki a következő években legjobb póker oldalak barátokkal. Paradicsom Befektetői Kapcsolatok Menedzser Bob Shen azt mondta, hogy a cég a döntés után a Macau kormányzati kiadások az engedélyező iránymutatás műsorvezető slot gép eladó. A Morgan Stanley elvárja bevétel Makaón emelkedik $146 milliárd, 2020-ra is, mint a szomszédok, Japán, Kína, feltéve, fokozott verseny a régióban.
A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.