Miért nem tudok lemondani a gyémánt kaszinó rablás

miért nem a képek egy kaszinó

Egy új, független vizsgálat szerint állítólag azt találták, hogy az elmúlt évben a iGaming cégek tapasztalja, hogy jelentősen növeli a számla átvétele csalási kísérletek amellett, hogy a magas árak, fizetési, valamint promóciós megtévesztés támadások. Szerint szerda jelentés a Szerencsejáték Bennfentes, ez a megállapítás egy friss felmérés az online csalások felderítése, illetve a fizetési védelmi szoftver fejlesztő Ravelin Technológia Korlátozott miért nem tudok lemondani a gyémánt kaszinó rablás. A forrás részletes, hogy a vizsgálat a London and New York-i székhelyű újító benne 1,000 csalás, illetve a fizetési dolgozó szakemberek az online kereskedők tizenegy nemzetek, hogy kérte, hogy nevét a felső jogellenes fenyegetés miért nem a képek egy kaszinó. Figyelemre méltó eredmények: A felmérés értesülések szerint megállapította, hogy 72% - a válaszadók úgy vélik, számla átvétele hogy jelenleg körében a legjobb három csalás gond a 29% - át, amely kimondja, hogy az ilyen tevékenység képviseli a legfőbb gondunk miért nem tudok vásárolni poker night 2.

Ez volt állítólag, majd egy kinyilatkoztatás, hogy néhány 52% - a megkérdezett iGaming vállalkozások volt tapasztalt jelentős emelkedése esetben a csalók próbálják ellopni alapok által törvénytelenül hozzáférés a játékosok számláit. Hiányzik megközelítés: Azonban a vizsgálat a Ravelin Technológia Korlátozott értesülések szerint ráadásul kiderült, hogy csak 64% - a az iGaming cégek megkérdezett válaszolt, hogy ez a fokozott fenyegetés révén történő intézkedések, hogy rendszeresen kövesse nyomon az e-mail fiók változások max kaszinó. Az elemzés állítólag is fedetlen, hogy csak 52% - a ilyen cégek rendszeresen figyeli bejelentkezési kísérletek mindössze 48% - a lanyhuló jelszó változtatást a sport bárban. Kritikus tanácsot: Mairtin O'Riada, informatikai igazgató a Ravelin Technológia Korlátozott, állítólag ajánlott cégek ébredni, hogy a fenyegető veszélyek az ilyen csalárd tevékenység kezdődik üzembe rendszerek, valamint a védelem a helyén, hogy hatékonyabban monitor potenciálisan megtévesztő tevékenység.Állítólag olvastam egy nyilatkozatát, O'Riada...
"Számla átvétele rendkívül aggasztó fenyegetés a kereskedők, fogyasztók, mind a bankok, mert nehéz, hogy bűnbakot. Kereskedők, ezért tudni kell, hogy okosabb döntéseket a saját adatok, állítsa le, illetve ideiglenesen felfüggeszti veszélybe számlák, mielőtt a kiberbűnözők volt esélye arra, hogy csalárd vásárlások.".