Dakota dunes kaszinó munkaajánlatok

dakota kapcsolat kaszinó telefonszám

Korábbi Nemzetközi Játék Technológia PLC (IGT) kereskedelmi igazgató Leigh Nissim hamarosan a főnök a szerencsejáték tartalom szolgáltató Nektan NYRT kinevezését követően az új vezérigazgató a tőzsdén jegyzett cég dakota dunes kaszinó munkaajánlatok.

Nissim, aki korábban a felelős IGT növekedés a valódi pénzes szerencsejáték különböző csatornákon számos, a szabályozott piacok Európában, illetve Észak-Amerikában, majd cseréje Nektan alapító jelenlegi vezérigazgató, Gary Shaw. Nissim van beállítva, hogy be Nektan, valamint az alkalmazottak június elején, mielőtt végre átveszi a cég élén, július végén, a cég azt mondta, egy nyilvánosságra, hogy a Londoni Tőzsdén tegnap Május 18. Jim Wilkinson, elnöke Nektan NYRT, azt mondták, lesz támaszkodva Nissim digitális gaming törzskönyv, valamint a korábbi IGT ügyvezető pénzügyi háttere, hogy több bevétel növekedés a cég dakota kapcsolat kaszinó telefonszám. Előtt dolgozik IGT, Wilkinson mondta Nissim is tartott egyéb kiemelt szerepet, beleértve a kereskedelmi igazgató UK ügyvezető igazgatója SwiftStake Technológiák, kereskedelmi igazgató a GTECH G2, ügyvezető igazgató St Minver, valamint az üzemeltetésért felelős a Vitesse Média hány szint van a scatter slot.
"Az erős rendre sikeresen növekvő szerencsejáték vállalkozások szerte a termék függőlegesek belül szabályozott piacok, Leigh találkozó segít Nektan továbbra is a növekedési lendület kihasználja új elosztása, valamint a termék lehetőségek," Wilkinson szerint. Jelenleg Nissim jelenleg nem marad semmi szavazásra jogosító részvények a társaság, vagy bármilyen lehetőségeket, mint a jegyzett tőke a társaság. Mint Shaw, Wilkinson azt mondta, hogy kapott helyet Nektan igazgatósága következő kinevezését, mivel a vállalat igazgatója stratégia. A Nektan szék megköszönte Shaw teljesítéséért döntő szerepet, mint megbízott VEZÉRIGAZGATÓJA Nektan távozása után David Gosen januárban.

"Mint igazgató, Stratégia, Gary marad koncentrál, hozzátéve, az érték, hogy a Cég keresztül a jelentős vállalkozói készségek, különösen segít fejleszteni a jelentős lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a Cég Európában, az usa-ban a közös vállalat Újrapörgetés," Wilkinson szerint hány egyenes póker. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.